Δεν έχει τέλος ο κατήφορος του Ντέμη

«Πατώνει» η εκπομπή του Ντέμη Νικολαΐδη στο Open, με την Αθλητική Κυριακή να έχει σχεδόν τους διπλάσιους τηλεθεατές – Οι ποδοσφαιρόφιλοι του γυρίζουν επιδεικτικά την πλάτη.


Δεν έχει τέλος ο κατήφορος του Ντέμη | to10.gr

Μπήκε στον χώρο της τηλεόρασης υποσχόμενος ένα ανατρεπτικό show, που θα καθηλώνει τους λάτρεις της στρογγυλής θεάς. Μια κυριακάτικη ποδοσφαιρική εκπομπή που θα είναι διαφορετική από τις υπόλοιπες που έχουμε συνηθίσει.

Ο λόγος για τον Ντέμη Νικολαΐδη και την εκπομπή του στο Open «Total Football», η οποία όχι μόνο δεν έφερε κάτι καινούργιο στην ελληνική τηλεόραση, αλλά πάει από το κακό στο χειρότερο και τα νούμερα της τηλεθέασής της πέφτουν συνεχώς. Τo… ανατρεπτικό show που υποσχόταν ο Ντέμης στο ελληνικό κοινό, έχει γίνει πιο συνηθισμένο και από τα συνηθισμένα και πλέον έχει αρχίσει να γίνεται αδιάφορο.

Χαρακτηριστικά είναι τα νούμερα τηλεθέασης της περασμένης Κυριακής 31 Μαρτίου. Το «Total Football» συγκέντρωσε το 4,5% των προτιμήσεων ήτοι 156.036 τηλεθεατές, ενώ στην ΕΡΤ η «Αθλητική Κυριακή» έκανε 6.4% και συνολικά την είδαν 269.575 τηλεθεατές.

Το… παλιομοδίτικο, κατά πολλούς, show της ΕΡΤ κέρδισε κατά κράτος τον «νέο» Ντέμη Νικολαΐδη, ο οποίος βλέπει τους ποδοσφαιρόφιλους τον έναν μετά τον άλλον να του γυρνούν την πλάτη. Μια εκπομπή, που έχει αποτύχει πριν καν καλά καλά ξεκινήσει το ταξίδι της. Μια εκπομπή, που όπως προκύπτει, δεν έχει να προσφέρει κάτι ουσιαστικά στους Ελληνες φιλάθλους.

Ο κατήφορος του Ντέμη συνεχίζεται και από ότι φαίνεται δεν έχει πλέον πάτο. Οσο περνάνε οι εβδομάδες η εκπομπή του «βουτάει» ακόμα περισσότερο στα νούμερα τηλεθέασης και ο κόσμος αρχίζει να στρέφεται στην πατροπαράδοτη Αθλητική Κυριακή.

Δεν εξηγείται αλλιώς πώς μετά από δύο εβδομάδες απουσίας της Σούπερ Λίγκας η εκπομπή του Ντέμη Νικολαΐδη είχε 100.000 λιγότερους τηλεθεατές από την εκπομπή της ΕΡΤ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο