Ευχαρίστησε τους φιλάθλους της η ΑΕΚ: «Είστε η δύναμή μας»

Η «κιτρινόμαυρη» ΚΑΕ ευχαρίστησε τον κόσμο για τη στήριξή του στο Ρίο Ντε Τζανέιρο, αλλά και για τη θερμή υποδοχή στο «Ελ. Βενιζέλος».


Ευχαρίστησε τους φιλάθλους της η ΑΕΚ: «Είστε η δύναμή μας» | to10.gr

Ανακοίνωση με την οποία ευχαριστεί όσους ταξίδεψαν στο Ρίο Ντε Τζανέιρο και στήριξαν έμπρακτα την ομάδα την προσπάθειά της στο Διηπειρωτικό, αλλά και όσους υποδέχθηκαν τον Λούκα Μπάνκι και τους παίκτες του στο «Ελ. Βενιζέλος» εξέδωσε η ΚΑΕ ΑΕΚ.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η Ενωση, η παρουσία των «κιτρινόμαυρων» οπαδών έδωσε ώθηση στους παίκτες του Ιταλού τεχνικού και τους βοήθησε στις μάχες με Σαν Λορέντζο και Φλαμένγκο,  ενώ παράλληλα ευχαρίστησε τους φιλάθλους της για τη θερμή υποδοχή στο αεροδρόμιο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ:

«Η ΑΕΚ κατέκτησε (και) το Διηπειρωτικό Κύπελλο, το 3ο τρόπαιο σε διάστημα 365 ημερών, ήτοι το 16ο στην ένδοξη ιστορία της

Το μακρύ και επώδυνο ταξίδι στο Ρίο ντε Τζανέιρο ολοκληρώθηκε με θετικό πρόσημο, γεγονός που δικαιολογημένα σκόρπισε νέα χαμόγελα στους απανταχού «Ενωσίτες» κι αυτό «εν τέλει» απομένει ως διακύβευμα.

Η «Βασίλισσα» φόρεσε και το παγκόσμιο στέμμα της, συμμετέχοντας στην πιο διευρυμένη διοργάνωση όλων των εποχών. Είχε, ωστόσο, στο πλευρό της ένθερμους οπαδούς της Ομάδας, οι οποίοι έφτασαν από Ελλάδα, αλλά και από άλλες χώρες, στην «άλλη άκρη της γης», και στήριξαν τους αθλητές και τους προπονητές τους στη μεγάλη προσπάθεια.

Η ΑΕΚ ΒC αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει από καρδιάς αυτόν τον υπέροχο κόσμο, ο οποίος έκανε αισθητή την παρουσία του στην Arena Carioca 1. Οι ουρανομήκεις φλόγες της ψυχής τους και τα συνθήματα νίκης έδωσαν το έναυσμα για την επιτυχία της «Βασίλισσας».

Όπως ευχαριστεί και την “Original 21”, αλλά και όλους όσοι υποδέχτηκαν και αγκάλιασαν τη «Βασίλισσα» στο «Ελ. Βενιζέλος», εμψυχώνοντας τους πάντες, για τα δύσκολα, αλλά ωραία, που έρχονται.

Οι οπαδοί της ΑΕΚ συνιστούν πάντα τη δύναμή της.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ γράφουμε Ιστορία…»

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο