Ολυμπιακός: Ξεκινούν οι εγγραφές των Ακαδημιών 

Την ευκαιρία να γραφτούν στις επιτυχημένες Ακαδημίες των Ερυθρόλευκων θα έχουν από τις 26 Αυγούστου τα ενδιαφερόμενα παιδιά, με κάθε εγγραφή να έχει και ιδιαίτερα προνόμια.


Ολυμπιακός: Ξεκινούν οι εγγραφές των Ακαδημιών  | to10.gr

Οι Ακαδημίες του Ολυμπιακού λειτουργούν πλέον στην εντέλεια και οι Ερυθρόλευκοι βλέπουν να έχουν αποτελέσματα έχοντας ήδη παράγει πολλούς αθλητές και ταυτόχρονα έχοντας κατακτήσει δύο φορές συνεχόμενα το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων.

Από την Δευτέρα 26 Αυγούστου θα μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να εγγραφούν στα τμήματα των Πειραιωτών, με την ΚΑΕ να ανακοινώνει πως τα παιδιά μαζί με έναν σύνοδο θα έχουν την ευκαιρία να δουν εφτά ματς στην Ευρωλίγκα (Villeurbanne, Zenit, Khimki, Bayern, Alba Berlin, Valencia, και Baskonia).
Αναλυτικά

Ξεκινούν οι εγγραφές των αθλητών για τα τμήματα του Olympiacos BC The Academy!

Από αύριο (26/08) ως την Παρασκευή (30/08) και από την Δευτέρα (02/09) ως την Παρασκευή (06/09), μπορείτε να πραγματοποιείτε τις εγγραφές για τη νέα χρονιά στη γραμματεία του Συλλόγου μας (ΣΕΦ, αίθουσα 3) από τις 15:00 έως τις 20:30.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ * Απαραίτητα δικαιολογητικά για την εγγραφή των αθλητών : Ιατρική βεβαίωση και φωτογραφία. * Έναρξη προπονήσεων Δευτέρα 02/09/2019. * Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210-4833283

ΠΑΡΟΧΕΣ – ΠΡΟΝΟΜΙΑ * Παρακολούθηση αγώνων: Κάθε εγγεγραμμένος αθλητής στην ακαδημία έχει το δικαίωμα να παρακολουθήσει δωρεάν με έναν ενήλικα συνοδό επτά αγώνες της Euroleague για τη σεζόν 2019-2020 με Villeurbanne, Zenit, Khimki, Bayern, Alba Berlin, Valencia, και Baskonia. *Πακέτα προσφορών και εκπτώσεων από τους χορηγούς και τους συνεργάτες της ομάδας. *Δώρο μια μπάλα με κάθε εγγραφή.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Ξεκινούν οι εγγραφές των αθλητών για τα τμήματα του Olympiacos BC The Academy! Από αύριο (26/08) ως την Παρασκευή (30/08) και από την Δευτέρα (02/09) ως την Παρασκευή (06/09), μπορείτε να πραγματοποιείτε τις εγγραφές για τη νέα χρονιά στη γραμματεία του Συλλόγου μας (ΣΕΦ, αίθουσα 3) από τις 15:00 έως τις 20:30. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ * Απαραίτητα δικαιολογητικά για την εγγραφή των αθλητών : Ιατρική βεβαίωση και φωτογραφία. * Έναρξη προπονήσεων Δευτέρα 02/09/2019. * Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210-4833283 ΠΑΡΟΧΕΣ – ΠΡΟΝΟΜΙΑ * Παρακολούθηση αγώνων: Κάθε εγγεγραμμένος αθλητής στην ακαδημία έχει το δικαίωμα να παρακολουθήσει δωρεάν με έναν ενήλικα συνοδό επτά αγώνες της Euroleague για τη σεζόν 2019-2020 με Villeurbanne, Zenit, Khimki, Bayern, Alba Berlin, Valencia, και Baskonia. *Πακέτα προσφορών και εκπτώσεων από τους χορηγούς και τους συνεργάτες της ομάδας. *Δώρο μια μπάλα με κάθε εγγραφή. #OlympiacosBC #WeAreOlympiacos #OlympiacosBCTheAcademy

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη OlympiacosBC The Academy (@olympiacos_the_academy) στις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο