Καστρίτης: «Ικανοποιητική η εικόνα της ομάδας»

Ο Γιάννης Καστρίτης μίλησε για την ήττα του Ηρακλή από τον Κολοσσό Ρόδου σε φιλική αναμέτρηση, όμως τόνισε ότι παρά τις απουσίες είναι ικανοποιημένος με την εικόνα του Γηραιού.


Καστρίτης: «Ικανοποιητική η εικόνα της ομάδας» | to10.gr

Ο Γιάννης Καστρίτης μετά από την ήττα της ομάδας του στο φιλικό με τον Κολοσσό Ρόδου, δήλωσε ότι οι απουσίες λόγω τραυματισμών είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα του Ηρακλή, ωστόσο έμεινε ευχαριστημένος από τη μαχητικότητα των παικτών του.

Ο προπονητής του Ηρακλή έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα, ενώ αναφέρθηκε στους τραυματισμούς που αντιμετωπίζει η ομάδα, αλλά και στο φιλικό της Τετάρτης με τον Προμηθέα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το αν έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα από την αναμέτρηση: «Χρήσιμο σε πολύ μεγάλο βαθμό. Για ένα ακόμα παιχνίδι δείξαμε ότι έχουμε παιδιά που είναι μαχητές, τα παιδιά αρχίζουν και βρίσκουν πολύ καλή χημεία και δεν αναφέρομαι τόσο αγωνιστικά όσο εκτός των τεσσάρων γραμμών. Δίνω έμφαση σε αυτό γιατί δυστυχώς και σήμερα αγωνιστήκαμε με πάρα πολλές ελλείψεις, στην ουσία με τους μισούς από τους παίκτες που υπολογίζουμε να έχουμε στο ροτέισον.

Έλειπε ο Σούλερ, ο Ζάρας, ο Σμίθ, ο Καββαδάς, τραυματίστηκε και ο Μανωλόπουλος στη διάρκεια της αναμέτρησης, οπότε το να παρουσιάζει η ομάδα αυτή την εικόνα υπό αυτές τις συνθήκες από θέμα χημείας και μαχητικότητας σίγουρα μας αφήνει ικανοποιημένους. Από εκεί και πέρα είναι περιττό να πω πως έχουμε ακόμα πάρα πολλά πράγματα να βελτιώσουμε αλλά όπως έχω ξαναπεί είμαι αισιόδοξος ότι όταν έχουμε όλους τους παίκτες στη διάθεση μας θα έχουμε και το πρόσωπο που και εμείς και ο κόσμος μας περιμένει».

Για τους τραυματισμούς που αντιμετωπίζει η ομάδα: «Είναι ότι χειρότερο για όλους μας, είμαστε πολύ στεναχωρημένοι, λέμε κάθε φορά ότι η υγεία είναι το σημαντικότερο. Καλώς ή κακώς οφείλουμε να το διαχειριστούμε. Είναι άσχημο όχι μόνο για εμάς αλλά κυρίως για τα παιδιά που θέλουν να βοηθήσουν και να αγωνιστούν αλλά και για τους συμπαίκτες τους. Παρ’ όλα αυτά μένουμε θετικοί, δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό και στο τέλος θα πάνε όλα όπως επιθυμούμε».

Για το φιλικό της Τετάρτης με τον Προμηθέα: «Είναι δύσκολο τεστ, όλοι γνωρίζουν τη δυναμική του Προμηθέα, έχουν ένα υπερπλήρες ρόστερ. Αυτό που προέχει για εμάς είναι η επόμενη προπόνηση, η αυριανή, να δούμε πόσα από τα παιδιά μας θα είναι σε θέση να αγωνιστούν και από εκεί και πέρα θα προσπαθήσουμε να πάρουμε και από αυτό το παιχνίδι ότι καλύτερο μπορούμε».

Γράψτε το σχόλιο σας...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο