ΑΕΚ: Άνοιξε ο δρόμος για το γήπεδο στα Άνω Λιόσια

Όλο και πιο κοντά στη μετακόμιση στο κλειστό των Άνω Λιοσίων βρίσκεται η ΑΕΚ, χάρη σε σχετική τροπολογία που υπάγεται στο νομοσχέδιο που κατατέθηκε στη Βουλή.


ΑΕΚ: Άνοιξε ο δρόμος για το γήπεδο στα Άνω Λιόσια | to10.gr

Ανοίγει οριστικά ο δρόμος για την μετακόμιση της ΑΕΚ στο κλειστό των Άνω Λιοσίων!

Όπως έγινε γνωστό, στο νομοσχέδιο που κατέθεσε στη Βουλή ο Υφυπουργός Αθλητισμού εντάχθηκε και η τροπολογία που θα επιτρέψει να επιταχυνθούν οι διαδικασίες μέχρι την πλήρη συμφωνία της ΚΑΕ ΑΕΚ με την Πολιτεία, μέσω της άρσης του εμποδίου της υποχρέωσης διεξαγωγής διαγωνισμού για την παραχώρηση του δικαιώματος χρήσης του γηπέδου.

Δύο «μεταγραφές» παίζουν στο ΣΕΦ με την Ζαλγκίρις

Οι συζητήσεις για το νομοσχέδιο θα ξεκινήσουν σήμερα (7/11) στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής και ακολούθως θα τεθεί προς ψήφιση.

Όπερ σημαίνει πως μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα θα ανάψει το πράσινο φως για την παραχώρηση του γηπέδου στην «Ένωση», η οποία με τη σειρά της θα τρέξει τις σχετικές διαδικασίες προκειμένου να μπορεί να το έχει έτοιμο για χρήση το συντομότερο δυνατό.

Μάλιστα με βάση τις τελευταίες εξελίξεις, στο σύλλογο έχουν βάσιμες ελπίδες πως το θέμα θα λυθεί οριστικά εντός χρονοδιαγράμματος, πράγμα που σημαίνει πως η ΑΕΚ θα μπορεί να εισέλθει στο νέο της «παλάτι» τον προσεχή Ιανουάριο.

Διαβάστε τη σχετική τροπολογία:

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο