Ο ΠΑΟΚ δήλωσε πρόθεση συμμετοχής στο BCL

Την πρόθεσή της να συμμετέχει στο Basketball Champions League της επόμενης περιόδου εξέφρασε μέσω ανακοίνωσης η ΚΑΕ ΠΑΟΚ.


Ο ΠΑΟΚ δήλωσε πρόθεση συμμετοχής στο BCL | to10.gr

Επίσημη ανακοίνωση εξέδωσε η ΚΑΕ ΠΑΟΚ μέσω της οποίας ενημέρωσε το Basketball Champions League για την πρόθεση συμμετοχής της ομάδας στη διοργάνωση για την περίοδο 2019-20.

Μάλιστα, ο δικέφαλος του Βορρά έκανε παράλληλα σαφές πως για τις σχετικές εξελίξεις έχει ενημερωθεί ήδη και ο κύριος Καραμάνος, ο οποίος εκπροσωπεί το γκρουπ επιχειρηματιών που ενδιαφέρεται για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών του συλλόγου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ:

«Δήλωση-πρόθεση συμμετοχής στο Basketball Champions League της σεζόν 2019-2020.

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ενημέρωσε σήμερα το Basketball Champions League, για την πρόθεση συμμετοχής της ομάδας στη διοργάνωση και για την αγωνιστική περίοδο 2019-2020. Η καταληκτική ημερομηνία για τη δήλωση-πρόθεση συμμετοχής για όλες τις ομάδες είναι η 14η Ιουνίου 2019.

Για την δήλωση-πρόθεση συμμετοχής στο BCL της σεζόν 2019-2020 ενημερώθηκε και ο κ.Γιώργος Καραμάνος, ο οποίος εκπροσωπεί όμιλο επιχειρηματιών που ενδιαφέρονται για την ΚΑΕ ΠΑΟΚ.

Σύμφωνα με τη διαδικασία συμμετοχής στο Basketball Champions League, από την Ελλάδα μπορούν να συμμετάσχουν οι δύο ομάδες που έχουν κατακτήσει τις υψηλότερες θέσεις στη βαθμολογία. Η αμέσως επόμενη ομάδα της βαθμολογίας μπορεί να συμμετάσχει στη διοργάνωση ξεκινώντας από τους προκριματικούς, ενώ υπάρχει η δυνατότητα συμμετοχής και σε μία ακόμη ομάδα μέσω ειδικής πρόσκλησης (wild card).

Σύμφωνα με το καλεντάρι της επόμενης σεζόν, η κανονική περίοδος του BCL θα ξεκινήσει στις 8 Οκτωβρίου 2019, ενώ θα προηγηθούν δύο προκριματικές φάσεις (17-20/9 και 26-29/9)».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο