Παπαθεοδώρου: «Έχουμε φιλοδοξίες να πρωταγωνιστήσουμε στο BCL»

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Ηλίας Παπαθεοδώρου, μίλησε για την κλήρωση της «ένωσης» στο BCL, τονίζοντας πως στόχος της ομάδας είναι να πρωταγωνιστήσει.


Παπαθεοδώρου: «Έχουμε φιλοδοξίες να πρωταγωνιστήσουμε στο BCL» | to10.gr

Η ΑΕΚ έμαθε σήμερα (4/7) τις ομάδες που θα αντιμετωπίσει στο Basketball Champions League, με αυτές να είναι η Χάποελ Ιερουσαλήμ, η Μπάνβιτ, η Ράστα Βέχτα, η Ορτέζ, Άνβιλ, συν δύο ομάδες που θα προκύψουν από τα προκριματικά της διοργάνωσης.

Ο προπονητής των «κιτρινόμαυρων», Ηλίας Παπαθεοδώρου, μίλησε στην ιστοσελίδα του συλλόγου αναφέροντας πως είναι όλοι ενθουσιασμένοι που συμμετέχουν στην διοργάνωση, ενώ ξεκαθάρισε πως η «ένωση» θα πάει για να πρωταγωνιστήσει.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου:

«Είμαστε ενθουσιασμένοι, που συμμετέχουμε ως ΑΕΚ για άλλη μία χρονιά στο Basketball Champions League. Είναι μία διοργάνωση, που εξελίσσεται και βελτιώνεται χρόνο με το χρόνο. Διαθέτει ομάδες, που έχουν δώσει ξεχωριστή αίγλη στο θεσμό.

Εμείς έχουμε φιλοδοξίες να πρωταγωνιστήσουμε. Μ’ αυτό σκεπτικό θα προετοιμαστούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ώστε να παρουσιάσουμε μία καλή εικόνα και να είμαστε έτοιμοι στην πρεμιέρα».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο