Βασιλόπουλος : «Δεν έχουμε τελειώσει τη δουλειά»

Η Εθνική ομάδα δίνει την Πέμπτη τον πιο δύσκολο από τους δύο αγώνες που θα δώσει αυτές τις μέρες για να ολοκληρώσει την παρουσία της στην πρώτη φάση των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019. Το Ισραήλ είναι ένας σκληροτράχηλος αντίπαλος, πολύ περισσότερο από τη στιγμή που αγωνίζεται στην έδρα του, το φημισμένο Γιαντ Ελιάου του […]


Βασιλόπουλος : «Δεν έχουμε τελειώσει τη δουλειά» | to10.gr

Η Εθνική ομάδα δίνει την Πέμπτη τον πιο δύσκολο από τους δύο αγώνες που θα δώσει αυτές τις μέρες για να ολοκληρώσει την παρουσία της στην πρώτη φάση των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019. Το Ισραήλ είναι ένας σκληροτράχηλος αντίπαλος, πολύ περισσότερο από τη στιγμή που αγωνίζεται στην έδρα του, το φημισμένο Γιαντ Ελιάου του Τελ Αβίβ.

Μολονότι έχει εξασφαλίσει την πρόκρισή της στην επόμενη φάση, η Εθνική χρειάζεται τη νίκη, διότι τα αποτελέσματα μεταφέρονται κι αυτό το έχει συνειδητοποιήσει πλήρως ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος.

Σκάνδαλο: Τιμώρησαν με 2 αγωνιστικές χωρίς κόσμο τον Ολυμπιακό!

Μιλώντας στην ιστοσελίδα της ΕΟΚ, ο διεθνής φόργουορντ τονίζει πως αυτός και οι συμπαίκτες του πρέπει να διατηρήσουν τη σοβαρότητά τους, έδειξε να γνωρίζει την ομάδα του Ισραήλ και αναφέρθηκε στις δυσκολίες της προετοιμασίας:

«Τα παράθυρα πάντα είναι δύσκολα, αρχίζοντας και από τον τρόπο προετοιμασίας. Στην συγκεκριμένη φάση δεν είμαστε όλοι στην ίδια κατάσταση, υπάρχουν παιδιά με πολύ λίγο χρόνο ξεκούρασης, άλλοι που είχαν τελειώσει νωρίτερα και πρέπει να βρεθούμε σε ένα κοινό σημείο.

Είναι σημαντικό το 4/4 που έχουμε πετύχει μέχρι τώρα, αλλά σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να μείνουμε σε αυτό και να νομίσουμε ότι έχουμε τελειώσει την δουλειά μας. Απαιτείται να μπούμε σοβαροί και δυνατοί και στα δύο επόμενα παιχνίδια, απέναντι σε ομάδες που μόνο και από το γεγονός ότι παίζουν στην έδρα τους, θα τα δώσουν όλα για το κοινό τους και για το να μας νικήσουν.

Το Ισραήλ δεν το έχουμε δει αναλυτικά ακόμα, αλλά από τις πρώτες αναφορές του κόουτς και φυσικά τις εικόνες από το πρώτο ματς, πρόκειται για μια ομάδα που επιχειρεί να παίξει πάρα, μα πάρα πολύ γρήγορα. Θα στηριχτεί σε αυτόν τον ρυθμό και στον ενθουσιασμό για να βάλει και τον κόσμο μέσα στο παιχνίδι, θα παίξουν πολύ δυνατά κι εμείς πρέπει να εμφανιστούμε προετοιμασμένοι για ένα πολύ σκληρό παιχνίδι.

Το θετικό είναι ότι τα περισσότερα παιδιά είμαστε εδώ από το πρώτο παράθυρο μαζί, άρα και έχουμε κατανοήσει σε όλη την έκταση τις ιδιαιτερότητες και τις δυσκολίες αυτής της διαδικασίας. Αντιλαμβανόμαστε πολύ καλά πώς πρέπει να λειτουργήσουμε, το ότι πρέπει να μπαίνουμε πολύ γρήγορα σε μια διαδικασία ομάδας, να κάνουμε και μέσα στο ίδιο παιχνίδι πολύ γρήγορα συγκεκριμένα πράγματα, όλοι μαζί αλλά και ατομικά ο καθένας. Μέχρι τώρα το έχουμε καταφέρει, μακάρι να το κάνουμε και στα δύο επόμενα παιχνίδια».

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο