Βλασσόπουλος : «Να παρουσιάσουμε κάτι νέο»

Η Εθνική εφήβων αναχώρησε για τη Λετονία, όπου το Σάββατο ρίχνεται στη μάχη του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος με πρώτο αντίπαλο την Ιταλία. Ο προπονητής Γιώργος Βλασσόπουλος δηλώνει στην ιστοσελίδα της ΕΟΚ ικανοποιημένος από την προετοιμασία που έγινε και αισιόδοξος για την πορεία της ομάδας στο τουρνουά. «Είναι μια ομάδα η οποία είναι καινούργια, με πολλές αλλαγές […]


Βλασσόπουλος : «Να παρουσιάσουμε κάτι νέο» | to10.gr

Η Εθνική εφήβων αναχώρησε για τη Λετονία, όπου το Σάββατο ρίχνεται στη μάχη του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος με πρώτο αντίπαλο την Ιταλία. Ο προπονητής Γιώργος Βλασσόπουλος δηλώνει στην ιστοσελίδα της ΕΟΚ ικανοποιημένος από την προετοιμασία που έγινε και αισιόδοξος για την πορεία της ομάδας στο τουρνουά.

«Είναι μια ομάδα η οποία είναι καινούργια, με πολλές αλλαγές από τις ομάδες παίδων και παμπαίδων των προηγούμενων χρόνων. Θέλουμε να παρουσιάσουμε κάτι νέο, ανανεωμένο σε μια προσπάθεια να έχουμε τη καλύτερη δυνατή παρουσία στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Είμαστε έτοιμοι και υγιείς. Κάναμε μια καλή προετοιμασία επί 12 μέρες στις Σέρρες και στη συνέχεια στα τουρνουά σε Βουλγαρία και Γερμανία. Είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε σε έναν ιδιαίτερα δυνατό όμιλο με Ιταλία, Λετονία, Κροατία και στη συνέχεια θέλουμε να βρεθούμε στη καλύτερη δυνατή κατάσταση στο χιαστί αγώνα».

Σκάνδαλο: Τιμώρησαν με 2 αγωνιστικές χωρίς κόσμο τον Ολυμπιακό!

Σε ό,τι αφορά τον πρώτο αντίπαλο της Εθνικής μας ο ομοσπονδιακός προπονητής επεσήμανε: «Η Ιταλία είναι μια δυνατή και γρήγορη ομάδα. Διαθέτει δυνατά και αθλητικά παιδιά. Έχουμε δει βίντεο με παιχνίδια που έχει δώσει και έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα».

Για τους αθλητές της ελληνικής αποστολής ανέφερε: «Έχουμε επιλέξει παιδιά με σωματομετρικά χαρακτηριστικά που τους επιτρέπουν να αγωνιστούν σε υψηλό επίπεδο. Επίσης έχουν εμπειρίες από τις ομάδες που αγωνίζονται και το σημαντικότερο, είναι όλοι καλοί χαρακτήρες».

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο