Οριστικά χωρίς τον Σίμονς η Αυστραλία στο Παγκόσμιο

Ο Μπεν Σίμονς ανακοίνωσε πως δε θα πάρει μέρος με την Αυστραλία στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας τον Αύγουστο.


Οριστικά χωρίς τον Σίμονς η Αυστραλία στο Παγκόσμιο | to10.gr

Η Αυστραλία θα αγωνιστεί χωρίς τον Μπεν Σίμονς στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας η Αυστραλία.

Ο Αυστραλός σταρ τόνισε πως θέλει να αφοσιωθεί στην προετοιμασία για τη νέα σεζόν του ΝΒΑ, ενώ τόνισε πως ο μεγάλος στόχος που έχει θέσει με τους «Boomers» είναι η κατάκτηση ολυμπιακού μεταλλίου στο Τόκυο.

Αναλυτικά ο Σίμονς έγραψε:

«Γεια σας παιδιά,

Πρώτον και πιο σημαντικό, θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι μού έστειλαν για να με συγχαρούν για την ανανέωση με τους Σίξερς. Η Φιλαντέλφεια σημαίνει πολλά για μένα κι είμαι πολύ ενθουσιασμένος για την επόμενη σεζόν.

Θέλω να σας ενημερώσω πως αφού συμβουλεύτηκα τους εκπροσώπους μου, πήρα την πιο δύσκολη απόφαση να μην παίξω στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας αυτό το καλοκαίρι.

Θα πάω στο σπίτι μου στην Αυστραλία για να κάνω τα καμπς μου, όπως και θα προπονηιώ, και θα παίξω με την εθνική στα Exhibition Games. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος με το ταλέντο που έχουμε στους «Boomers», ειδικά φτάνοντας στο 2020, που θα έχω την μεγάλη τιμή να εκπροσωπήσω την χώρα μου στη μεγαλύτερη αθλητική σκηνή, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Τελικώς, αποφασίσαμε πως ήταν καλύτερο να περάσω το χρόνο μου τον Σεπτέμβριο στη Φιλαντέλφεια και να εξοικειωθώ με τους νέους μου συμπαίκτες και να προετοιμαστώ για τη σεζόν στο ΝΒΑ.

Εκτιμώ την ομοσπονδία της Αυστραλίας για την στήριξη και την κατανόηση. Ανυπομονώ να δουλέψω με τους προπονητές και τους συμπαίκτες μου στην εθνική τις επόμενες εβδομάδες και να δουλέψουμε για τον τελικό ομαδικό στόχο, ένα μετάλλιο στους Ολυμπιακούς.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο