Στα γραφεία της ΕΟΚ ο Ρικ Πιτίνο

Στα γραφεία της ΕΟΚ βρίσκεται ο Ρικ Πιτίνο για το ραντεβού του με τον Γιώργο Βασιλακόπουλο όπου θα συζητήσουν τις λεπτομέρειες ώστε ο Αμερικανός να αναλάβει την Εθνική ομάδα.


Στα γραφεία της ΕΟΚ ο Ρικ Πιτίνο | to10.gr

Λίγο πριν τις 12:00 το μεσημέρι, ο Ρικ Πιτίνο βρέθηκε στα γραφεία της ΕΟΚ με σκοπό να συζητήσει με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας, Γιώργο Βασιλακόπουλο, την προοπτική να αναλάβει τα ηνία της Εθνικής ομάδας μπάσκετ.

Οι δύο άνδρες έχουν μιλήσει από τις προηγούμενες ημέρες και το κλίμα φαίνεται να είναι πάρα πολύ καλό, με τη σημερινή συνάντηση να γίνεται ώστε να συζητηθούν κάποιες κομβικές λεπτομέρειες και ο Αμερικανός κόουτς να καθίσει στον πάγκο της «γαλανόλευκης».

Επιστολές και οπτικοακουστικό υλικό – φωτιά σε UEFA και FIFA για το ελληνικό ποδόσφαιρο

Τα θέματα που θα πέσουν στο τραπέζι αναμένεται να είναι το τεχνικό επιτελείο που θα έχει μαζί του ο 67χρονος τεχνικός, ποιοι παίκτες θα είναι διαθέσιμοι για να δουλέψει μαζί τους, όπως και που θα γίνει η προετοιμασία της ομάδας ενόψει του προολυμπιακού τουρνουά. Όσον αφορά το οικονομικό, δεν φαίνεται να τον απασχολεί ιδιαίτερα κάτι που πιθανός θα κάνει την κουβέντα ακόμα πιο εύκολη.

Στην συνάντηση θα βρεθεί και ο Έλληνας εκπρόσωπος του Ρικ Πιτίνο, Άγγελος Κοτταρίδης, με τις εξελίξεις να αναμένονται με αμείωτο ενδιαφέρον για το αν ο έμπειρος πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού καθίσει στο… τιμόνι της Εθνικής.

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο