Κατέθεσε αίτηση συμμετοχής στο EuroCup ο Προμηθέας

Ο Προμηθέας Πάτρας έστειλε αίτηση στη Euroleague Basketball με σκοπό να συμμετάσχει τη νέα αγωνιστική περίοδο στη διοργάνωση του EuroCup.


Κατέθεσε αίτηση συμμετοχής στο EuroCup ο Προμηθέας | to10.gr

Ο Προμηθέας Πάτρας ξεκίνησε ήδη τις διαδικασίες ώστε να ενταχθεί στη διοργάνωση του EuroCup, έπειτα από την αίτηση που έστειλε στη Euroleague Basketball, για την επόμενη αγωνιστική περίοδο 2019/20.

Θυμίζουμε πως πέρυσι η ομάδα του Μάκη Γιατρά αγωνίστηκε στο Basketball Champions League κάνοντας μια πολύ καλή πορεία αφού αποκλείστηκε από την Τενερίφη η οποία έφτασε έως το Final Four της διοργάνωσης.

Η απόφαση αυτή του Προμηθέα δεν αποτελεί έκπληξη αφού ήταν κάτι που είχε προαναγγείλει πριν από μερικές εβδομάδες ο Πρόεδρος του συλλόγου, Χρήστος Μίλας, έχοντας ήδη κάνει λόγο για την αλλαγή διοργάνωσης.

Πλέον περιμένουμε την αντίδραση της διοργάνωσης από τη FIBA στην επιλογή του Προμηθέα, αφού είναι η πρώτη Ελληνική ομάδα, έπειτα από το 2016, που κάνει γνωστή την πρόθεση της να αποχωρήσει από το BCL. Η ΑΕΚ, ο ΠΑΟΚ και ο Άρης εκπροσώπησαν την χώρα μας στην διοργάνωση για τελευταία φορά την σεζόν 2015/16.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο