Πεδουλάκης: «Μιλάω μόνο για το παιχνίδι, όχι τα επόμενα»

Ο Αργύρης Πεδουλάκης απέφυγε να αναφερθεί σε οτιδήποτε πέραν του παιχνιδιού του Παναθηναϊκού με την Άλμπα Βερολίνου και εξήγησε μερικές από τις επιλογές του.


Πεδουλάκης: «Μιλάω μόνο για το παιχνίδι, όχι τα επόμενα» | to10.gr

Εξυπακούεται ότι ο Αργύρης Πεδουλάκης αντιλαμβάνεται απόλυτα το κλίμα που έχει διαμορφωθεί προς το πρόσωπο του, όμως σε πρώτη φάση προτίμησε να μην σχολιάσει το παραμικρό. Ο προπονητής του Παναθηναϊκού περιορίστηκε στα του παιχνιδιού, εξηγώντας μερικές από τις επιλογές του, όπως το κλειστό ροτέισον στο τελευταίο δεκάλεπτο και στις δύο παρατάσεις.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου:

Η Ξάνθη πάει στην Τούμπα χωρίς Μαλεζά και με δύο 18χρονους που μπαίνουν πρώτη φορά αποστολή!

«Κάναμε μια ήττα που μας πονάει πάρα πολύ. Στο πρώτο μέρος ήμασταν τραγικοί στην άμυνα. Βγάλαμε ελάχιστες άμυνες. Αυτό τόνωσε την αυτοπεποίθηση της Άλμπα, τρέχει καλά στο γήπεδο και παίζει ένα ελεύθερο παιχνίδι. Στο δεύτερο μέρος προσπαθήσαμε να βελτιωθούμε στην άμυνα. Οι ψηλοί ανέβαιναν ψηλά. Βελτιωθήκαμε στην άμυνα, αλλά ήμασταν βιαστικοί στην επίθεση. Αυτά».

Για τη θέληση των παικτών του Παναθηναϊκού στην άμυνα και αν επηρεάστηκαν οι «πράσινοι» από όσα έγιναν μετά τον αποκλεισμό από τον Προμηθέα Πατρών: «Δεν μπορώ να το ξέρω αυτό. Δεν ξέρω πώς σκέφτεται ο καθένας. Ένα χαμηλό σχήμα μας τρυπούσε και μας έβαζε εύκολα σουτ. Φάγαμε 20π. στο πρώτο μέρος στο 1vs1. Δεν μπορώ να είμαι στο κεφάλι κανενός».

Για το πιο μικρό ροτέισιον: «Ήταν η εικόνα μας στο πρώτο ημίχρονο. Έπαιζαν με ημίψηλα σχήματα. Τους ματσάραμε. Αυτό γύρισε το ματς. Έπρεπε να ήμασταν πιο ήρεμοι στην επίθεση. Αποφασίσαμε να πάμε με τα παιδιά που θα βάλουν το κορμί τους και θα παίξουν άμυνα. Πληρώσαμε στο πρώτο μέρος ότι προσεγγίζαμε μόνο το επιθετικό κομμάτι».

Για την ίδια πεντάδα στις παρατάσεις: «Παίζαμε αλλαγές. Οι γκαρντ μας δεν μπορούσαν να κρατήσουν στο 1vs1. Ανεβάσαμε τους ψηλούς πάνω. Δεν μπορούσαμε να παίξουμε άλλη άμυνα. Αλλάξαμε το κομμάτι της τακτικής μας. Δεν έχουμε άλλα αθλητικά παιδιά που να παίζουν αυτό το πράγμα».

Για το τι θέλει και τι μπορεί να αλλάξει στα επόμενα ματς: «Είμαστε εδώ για να μιλήσουμε για το παιχνίδι που έγινε, μόνο αυτό. Δεν θέλω να μπω σε αυτή τη συζήτηση».

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ...

Γερμανού – Βίσση: Η throwback φωτογραφία που «έσπασε» το Instagram

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο