Ζιάγκος : «Ξεμείναμε ενεργειακά στο τρίτο δεκάλεπτο»

Όχι πως θα κάτσει να σκάσει. Ο Βαγγέλης Ζιάγκος αντιμετώπισε ορθολογιστικά την ήττα του Ρεθύμνου από την ΑΕΚ. Έτσι κι αλλιώς άλλα κυνηγάει…


Ζιάγκος : «Ξεμείναμε ενεργειακά στο τρίτο δεκάλεπτο» | to10.gr

Το Ρέθυμνο έχει μονοδρομήσει τον στόχο του για φέτος και δεν είναι άλλος από την παραμονή. Αν ζητούσε κανείς από τον προπονητή του Ρεθύμνου να επιλέξει ποιο από τα δύο ματς ήθελε να κερδίσει, αυτό του πρωταθλήματος ή το σημερινό του Κυπέλλου, είναι βέβαιο ότι δεν θα άλλαζε τη ροή των πραγμάτων και θα κρατούσε τη νίκη που πέτυχε στην Κρήτη. Ο Βαγγέλη Ζιάγκος εμφανίστηκε ήρεμος μετά το τέλος του αγώνα.

«Νιώθω πάντα πολύ όμορφα όταν αγωνίζομαι κόντρα στην ΑΕΚ. Έχουν πάντα ένα ιδιαίτερο συναίσθημα αυτές οι αναμετρήσεις. Συγχαρητήρια για τη δίκαιη νίκη της, προφανώς ήταν καλύτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού» είπε και συμπλήρωσε:

Με τη βοήθεια της Παναγιάς, ο Αγγελος θα τους τα πάρει όλα στην ΕΠΟ...

«Βάσει της εικόνας τής αγωνιστικής, το 3ο δεκάλεπτο μας κόστισε. Το ροτέισιον ήταν περιορισμένο, συγκεκριμένα παιδιά θα αναλάμβαναν το φορτίο κι ενεργειακά ξεμείναμε. Είναι κι η ποιότητα της ΑΕΚ τέτοια, που αν ξεφύγει, είναι δύσκολο να το μαζέψεις. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για όλη την πορεία στο Κύπελλο και καλή επιτυχία στην ΑΕΚ, που τη θεωρώ δεδομένη».

Ο Βαγγέλης Ζιάγκος αναφέρθηκε και στις απουσίες που είχε η ομάδα του: «Το αποτέλεσμα δεν ξέρω αν θα ήταν διαφορετικό, σίγουρα θα ήταν η ανοχή και η αντοχή στο κομμάτι των επαφών, στον έλεγχο των λαθών, των ριμπάουντ και του ρυθμού ως σε ένα βαθμό. Αυτά θα μας έδιναν αυτά τα δύο παιδιά, αν ήταν εδώ. Συνολικά η απόδοση θα ήταν διαφορετική. Ίσως θα είχαμε πιθανότητες να διεκδικήσουμε κάτι καλύτερο».

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ...

Ετσι σας βιντεοσκοπούν όταν σερφάρετε σε ιστοσελίδες με πορνό

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο