Γιάννης: «Τρομακτικό το πόσο καλοί μπορούμε να γίνουμε»

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε για τα συμπεράσματά του από την εικόνα της ομάδας στα φιλικά αλλά και τη δική του εικόνα μέσα στη σεζόν.


Γιάννης: «Τρομακτικό το πόσο καλοί μπορούμε να γίνουμε» | to10.gr

Η νέα σεζόν του NBA βρίσκεται προ των πυλών με τους Μπακς να ολοκληρώνουν τα φιλικά προετοιμασίας με 5-0 και τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να δείχνει την αισιοδοξία του κυρίως λόγο της εικόνας της ομάδας.

«Είναι τρομακτικό πόσο καλοί μπορούμε να γίνουμε. Είχαμε καλή εικόνα στα φιλικά, αλλά παρότι το 5-0 δεν μετρά, χτίζουμε καλές συνήθειες σαν ομάδα και ελπίζουμε να τις μεταφέρουμε και στα επίσημα παιχνίδια. Ξέρουμε πως όσο περνά ο καιρός θα είναι και πιο δύσκολα τα πράγματα μέσα στη σεζόν, αλλά έχουμε καλή χημεία και πιστεύω στην ομάδα μου»

Τσιτσιπάς: Το απίστευτο ποσό που θα εισπράξει από την κατάκτηση των ATP Finals

Παράλληλα τόνισε πως όσο προχωράει η σεζόν θα γίνεται καλύτερος καθώς μαθαίνει τον τρόπο που τον αντιμετωπίζουν οι αντίπαλοι και το πως θέλουν την μπάλα οι συμπαίκτες του.

«Όσο προχωρά η σεζόν συνήθως γίνομαι καλύτερος. Μαθαίνω πώς με αντιμετωπίζουν οι αντίπαλοι, πώς θέλουν οι συμπαίκτες μου να τους δίνω την μπάλα και γίνεται πιο εύκολο για μένα».

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο