Αυγενάκης: «Περαστικά στον Αθηναίου, να επιστρέψει η Εθνική με ένα μετάλλιο» (pic)

Ο Λευτέρης Αυγενάκης έστειλε τις ευχές του για μετάλλιο στην Εθνική ομάδα, αλλά και στον Γιάννη Αθηναίου, που υπέστη ρήξη χιαστού στο φιλικό με τους Σέρβους.


Αυγενάκης: «Περαστικά στον Αθηναίου, να επιστρέψει η Εθνική με ένα μετάλλιο» (pic) | to10.gr

Ο Λευτέρης Αυγενάκης μετά το τελευταίο φιλικό της Εθνικής στο «Ακρόπολις» απέναντι στη Σερβία συναντήθηκε με τον Γιάννη Μπουρούση, ενώ μετέφερε τις ευχές του και μέσω Twitter τόσο στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, αλλά και στον μεγάλο άτυχο, Γιάννη Αθηναίου.

Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού βρέθηκε στο κλειστό του ΟΑΚΑ και είδε από κοντά την προσπάθεια της Ελλάδας απέναντι στη Σερβία και μετέφερε μετά το ματς τη στήριξη της κυβέρνησης στην Εθνική, ενώ έστειλε και τα περαστικά του στον Γιάννη Αθηναίου ο οποίος υπέστη ρήξη χιαστού.

«Αμέσως μετά τον αγώνα μετέφερα στον αρχηγό της Εθνικής μας, τον Γιάννη Μπουρούση, την πίστη και την στήριξη της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού στην ομάδα μας. Με την ευχή να επιστρέψουν από την Κίνα όλοι υγιείς και με ένα μετάλλιο! Καλό δρόμο να έχουν, περαστικά στο Γιάννη Αθηναίου», έγραψε χαρακτηριστικά.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο