Παγκόσμιο ρεκόρ από 1.326 Mustang

Η επίδοση σημειώθηκε στο Lommel Proving Ground της Ford, ξεπερνώντας τις 960 Mustang που συγκεντρώθηκαν το 2017 στο Μεξικό.


Παγκόσμιο ρεκόρ από 1.326 Mustang | to10.gr

Στις 7 Σεπτεμβρίου στο Lommel Proving Ground της Ford σημειώθηκε το νέο ρεκόρ συνάντησης Mustang, ξεπερνώντας τις 960, που στις 3 Δεκεμβρίου 2017 είχαν συγκεντρωθεί στην Τολούκα του Μεξικού. Τούτη τη φορά, η εγκατάσταση στο Βέλγιο συγκέντρωσε πλήθος Mustang από όλη την Ευρώπη, με το κάθε ένα αυτοκίνητο να έχει απόσταση 20 μέτρων στο κονβόι.

Να σημειωθεί πως στο Βέλγιο πωλούνται οι περισσότερες Mustang ανά κάτοικο σε οποιαδήποτε άλλη χώρα και ως εκ τούτου, το Lommel Proving Ground αποτέλεσε την τέλεια τοποθεσία για το ρεκόρ.

Εκεί, η Ford βελτιώνει τις τεχνολογικές και οδηγικές επιδόσεις των οχημάτων της, τα οποία δοκιμάζονται σαν να βρίσκονται σε κανονικούς δρόμους κυκλοφορίας, με διαφορετικής ποιότητας οδόστρωμα και άλλα πολλά.

Στις πίστες συνολικού μήκους 80 χιλιομέτρων, οι μηχανικοί δοκιμάζουν την απόδοση του οχήματος στο φρενάρισμα, στο κράτημά του και στα επίπεδα άνεσης που προσφέρει.

Στην προσπάθεια για την κατάρριψη του ρεκόρ, μετείχαν εθελοντικά πάνω από 100 εργαζόμενοι των εγκαταστάσεων.

Πηγή: Ford

Γράψτε το σχόλιο σας...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο