Συνεργασία Seat και Sonar+D

Οι δύο εταιρείες συνεργάζονται για πρώτη φορά και παρουσιάζουν μια καινοτομία στο διεθνές φεστιβάλ μουσικής, δημιουργικότητας και τεχνολογίας.


Συνεργασία Seat και Sonar+D | to10.gr

Seat και Sonar+D συνεργάζονται για πρώτη φορά και λανσάρουν το Sοnar+D MasterClasses by SEAT, μια από τις σημαντικότερες καινοτομίες που θα παρουσιαστούν στο Sοnar+D Auditorium by SEAT.

Το Sοnar+D είναι ένα διεθνές διεπιστημονικό συνέδριο που διεξάγεται από το 2013 στη Βαρκελώνη στα πλαίσια του φεστιβάλ Sοnar και συγκεντρώνει πολλές εξέχουσες προσωπικότητες, με σκοπό πώς η δημιουργικότητα επηρεάζει το παρόν και βοηθάει να φανταστούμε το μέλλον.

Το διάστημα 17-19 Ιουλίου, θα γίνουν σεμινάρια επικεντρωμένα στις διαδικασίες καινοτομίας, την αλληλεπίδραση με ρομπότ ή τον σχεδιασμό διαδραστικών περιβάλλοντων μεταξύ άλλων.

Τα σεμινάρια θα μπορούν να δεχτούν 50-80 σε κάθε συνεδρία, ενώ από τον Σεπτέμβριο, τα κύρια σεμινάρια θα είναι διαθέσιμα και ηλεκτρονικά, μέσω της ιστοσελίδας Sοnar +D.

Πέραν του παραπάνω φεστιβάλ, η Seat συνεργάζεται με το Primavera Sound, το Lollapalooza στο Παρίσι και το Wireless Festival στη Φρανκφούρτη.

Πηγή: Seat

Γράψτε το σχόλιο σας...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο