Όλα τα μοντέλα της Ducati, στο Ducati Athens

Οι φίλοι της εταιρείας μπορούν να δουν από κοντά όλη την γκάμα μοτοσικλετών της φίρμας και να προγραμματίσουν ένα test-drive.


Όλα τα μοντέλα της Ducati, στο Ducati Athens | to10.gr

Το Σάββατο 20 Απριλίου και ώρες 10:00-18:00 ανοίγει τις πύλες του το Ducati Athens (Καλλιρρόης 9, Νέος Κόσμος), με τους υποστηρικτές της ιταλικής φίρμας να έχουν τη δυνατότητα να δουν από κοντά όλη την γκάμα μοτοσικλετών της, να πληροφορηθούν για αυτές και να προγραμματίσουν ένα test-drive.

Αυτή η εκδήλωση αποτελεί την πρώτη παρουσίαση των μοτοσικλετών της Ducati στη χώρα μας και οι επισκέπτες θα δουν από κοντά τις νέες Multistrada 950 S, Multistrada 1260 Enduro, Diavel 1260, Hypermotard 950, καθώς και τις επίσης νέες Scrambler Ducati: Icon, Cafe Racer, Full Throttle.

Τις ημέρες μετά την εκδήλωση, υπάρχει δυνατότητα προγραμματισμού test-drive για όλα τα παραπάνω μοντέλα.

Από την εκδήλωση δεν λείπει ούτε η Panigale V4 R, ενώ για τους επισκέπτες του Season Opening 2019, περιμένει και μια έκπληξη, καθώς με την παραγγελία μοτοσικλέτας, ο πελάτης κερδίζει ένα ταξίδι σε μια από τις πίστες του MotoGP.

Να σημειωθεί πως η Ducati είναι πρώτη στο πρωτάθλημα κατασκευαστών, ενώ πρώτος είναι και ο Αντρέα Ντοβιτσιόζο σε αυτό των οδηγών.

Πηγή: Ducati

Γράψτε το σχόλιο σας...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο