Νέα γκάμα μοτοσικλετών EXC από την ΚΤΜ

Ο κατασκευαστής από την Αυστρία παρουσιάζει τη νέα οικογένεια δίχρονων και τετράχρονων μοτοσικλετών EXC.


Νέα γκάμα μοτοσικλετών EXC από την ΚΤΜ | to10.gr

Τις νέες 150 EXC TPI (πληροί τα πρότυπα Euro 4), δίχρονες 250 EXC TPI, 300 EXC TPI και τετράχρονες 250 EXC-F, 350 EXC-F, 450 EXC-F, 500 EXC-F μοτοσικλέτες της παρουσιάζει η ΚΤΜ. Οι εν λόγω enduro της αυστριακής εταιρείας διαθέτουν νέους και αποδοτικούς κινητήρες, αναβαθμισμένο σκελετό με βελτιωμένη WP XPLOR ανάρτηση, νέο σχεδιασμό, νέο φίλτρο αέρα, νέο σύστημα ψύξης και νέο σύστημα εξαγωγής.

Σε συνδυασμό με το τιμόνι Neken, τα φρένα της Brembo, τους αναβατήρες τύπου No-Dirt, τα μουαγιέ CNC και τις ζάντες Giant στον βασικό εξοπλισμό, οι νέες μοτοσικλέτες υπόσχονται έντονες συγκινήσεις.

Από εκεί και πέρα, οι εκδόσεις 6 Days της εταιρείας, προσφέρουν διάφορα εξαρτήματα της ΚΤΜ PowerParts, τα οποία δεν υπάρχουν στον στάνταρ εξοπλισμό των EXC.

Επιπροσθέτως, η εταιρεία ανακοινώνει το λανσάρισμα της KTM 300 EXC TPI Erzberg Rodeo, μιας περιορισμένης έκδοσης 500 μονάδων, προκειμένου να τιμηθούν τα 25 χρόνια του διάσημου event της εταιρείας. Με τα εξαρτήματα «Ready to Race» και με αποκλειστική σχεδίαση, το ταξίδι γίνεται πιο extreme.

Τέλος, με τη συλλογή KTM PowerWear, οι αναβάτες έχουν στη διάθεσή τους μια πλούσια γκάμα εξοπλισμού και ρουχισμού, για ένα ασφαλέστερο ταξίδι.

Πηγή: KTM

Γράψτε το σχόλιο σας...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο