Δύο Χρυσά βραβεία για τη Mercedes-Benz Ελλάς

Η Mercedes-Benz Ελλάς έλαβε δύο χρυσά βραβεία στα Event Awards 2019.


Δύο Χρυσά βραβεία για τη Mercedes-Benz Ελλάς | to10.gr

Έχει περάσει ήδη ένας χρόνος από την εκδήλωση παρουσίασης της νέας A-Class στη Μαρίνα Φλοίσβου, όπου τα ξεχωριστά αυτά μοντέλα είχαν τοποθετηθεί σε μία εντυπωσιακή πλωτή εξέδρα, ενώ ο Σάκης Ρουβάς έδωσε μία μοναδική συναυλία για τον εορτασμό του γεγονότος, ελεύθερη για το κοινό.

Η εκδήλωση αυτή, απέφερε στη Mercedes-Benz Ελλάς δύο χρυσά βραβεία στο θεσμό «Event Awards 2019» που διοργανώνει κάθε χρόνο η Boussias Comunications και έχουν στόχο να αναδείξουν και να επιβραβεύσουν τις καλύτερες πρακτικές στο σχεδιασμό, στην επικοινωνία, στην παραγωγή και στην υλοποίηση θεματικών εκδηλώσεων στη χώρα.

Στην τελετή βράβευσης που πραγματοποιήθηκε στο Μουσείο Οίνου, η Mercedes-Benz Ελλάς απέσπασε δύο χρυσά βραβεία στις κατηγορίες:

  • Best Brand & Experiences – Λανσάρισμα Υπηρεσίας / Προϊόντος
  • Event Partners / Suppliers – Κατασκευή Περιπτέρων / Ειδικές Κατασκευές / Stage Design / Booth Design

Ο κ. Παναγιώτης Ριτσώνης, Marketing & Communication Senior Manager, κατά την παραλαβή του δεύτερου χρυσού βραβείου δήλωσε: «Κάθε brand και κάθε event που αυτό διοργανώνει είναι τόσο πετυχημένο όσο οι συνεργάτες που επιλέγει. Το λανσάρισμα της Νέας Α-Class στην ελληνική αγορά σηματοδοτήθηκε από μια ασύγκριτης σύλληψης και εκτέλεσης εκδήλωση στην Μαρίνα Φλοίσβου η οποία αποσπά δύο κορυφαίες διακρίσεις».

Πηγή: Mercedes-Benz Ελλάς

Γράψτε το σχόλιο σας...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο