Γιώργος Λιάγκας: Άγριο «κράξιμο» σε Καζαριάν! «Είναι ντροπή, δεν είναι καν όμορφη»

Τι ακριβώς συνέβη;


Γιώργος Λιάγκας: Άγριο «κράξιμο» σε Καζαριάν! «Είναι ντροπή, δεν είναι καν όμορφη» | to10.gr

Ο Γιώργος Λιάγκας έγινε έξαλλος με την Ειρήνη Καζαριάν και την «έκραξε» άγρια, λέγοντας ακόμη ότι δεν είναι όμορφη!

Ο παρουσιαστής «τρελάθηκε» με τη νικήτρια του GNTM!

Η Ειρήνη Καζαριάν θα συμμετάσχει στην παράσταση «Κούκλες season 2» και τα όσα είπε στους δημοσιογράφους, αλλά και η συμπεριφορά της δεν άρεσαν στον Γιώργο Λιάγκα!

Αναλυτικά ο Γιώργος Λιάγκας είπε:

«Αυτή είναι η κατάντια της κοινωνίας μας, είναι ντροπή. Αυτό το κορίτσι, κατ’ αρχήν, δεν είναι όμορφο. Η ομορφιά είναι υποκειμενική, για μένα δεν είναι όμορφη. Το παιδί αυτό σου λέει ότι δεν είναι ανάγκη να σπουδάσω για να κάνω κάτι. Ζούμε, λέει, σε άλλη κοινωνία, σε σύγχρονη κοινωνία. Το μήνυμα που περνάει είναι ότι στη σύγχρονη κοινωνία, αν περάσεις από ένα ριάλιτι είτε λέγεσαι Ντάνος είτε Καζαριάν, μπορείς να γίνεις ηθοποιός, παρουσιαστής… Δεν ξέρει το ρόλο, δεν ξέρει τι παίζει, δεν ξέρει να διαβάζει, ωραία… εικόνα! Δεν πρέπει το μήνυμα να είναι ότι πολύ εύκολα μπορεί να γίνει κάποιος ηθοποιός ή οτιδήποτε άλλο, θέλει κόπο. Αυτό το μήνυμα περνάει η κοπέλα.

Δείτε τα βραβεία Χορν, υπάρχουν ταλέντα που σκίζονται και που δουλεύουν στο Εθνικό με 500 και 600 ευρώ το μήνα. Για μένα αυτά είναι ταλέντα. Όχι η κάθε Καζαριάν που είναι αμόρφωτη και της δίνεται η δυνατότητα να παίξει ένα ρόλο και να κράζει σαν να είναι κοράκι».

Πηγή: youweekly.gr

Γράψτε το σχόλιο σας...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο