Ο γιος του Μάικλ Ντάγκλας «καίει» τον πατέρα του: «Με έβαζε να κουβαλάω τα ναρκωτικά στα πάρτι»

Ο μεγάλος γιος του Μάικλ Ντάγκλας, Κάμερον, φαίνεται ότι έχει αποφασίσει να τα πει όλα στην αυτοβιογραφία του...


Ο γιος του Μάικλ Ντάγκλας «καίει» τον πατέρα του: «Με έβαζε να κουβαλάω τα ναρκωτικά στα πάρτι» | to10.gr

Ο μεγάλος γιος του Μάικλ Ντάγκλας, Κάμερον, ο οποίος είχε στο παρελθόν καταδικαστεί σε 10ετή φυλάκιση για εμπορία ναρκωτικών, φαίνεται ότι έχει αποφασίσει να τα πει όλα στην αυτοβιογραφία του, η οποία έχει τον τίτλο «Long Way Home» και κυκλοφόρησε πρόσφατα.

«Όσο μεγάλωνα, σκαρφάλωνα τα βράδια από σπίτι σε σπίτι στο συγκρότημα κατοικιών που μέναμε, ανέβαινα στα μπαλκόνια και έβλεπα πράγματα που δεν έπρεπε να βλέπω: ωραίους ενήλικες να κάνουν τα πράγματα που κάνουν οι ωραίοι ενήλικες που ζουν τέτοιες ζωής χλιδής και υπερβολής», γράφει ο Κάμερον για την εποχή και τον τρόπο με τον οποίο μεγάλωσε.

Απίστευτο… πέσιμο από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο στους παίκτες

Και συνεχίζει, μιλώντας για τις πρώτες του επαφές με τα ναρκωτικά, «καρφώνοντας», παράλληλα, το διάσημο πατέρα του: «Ήταν μια δειλή γνωριμία με τις εξαρτήσεις που εξελίχθηκε γρήγορα σε μια εθιστική σχέση. Πρώτα ήρθε η ηρωίνη, μετά η κοκαΐνη και τέλος η μεθαμφεταμίνη. Ακόμα κι όταν ήμουν πολύ μικρός, θυμάμαι να μεταφέρω τζόιντς πέρα δώθε στα πάρτι. Με φώναζε ας πούμε ο πατέρας μου και μου έλεγε ‘έλα εδώ, πήγαινε αυτό στο θείο σου’, και μόνο μετά από πολλά χρόνια συνειδητοποίησα τι ήταν».

Πριν από λίγες μέρες, σε κοινή τους συνέντευξη, ο Μάικλ Ντάγκλας είπε ότι σχεδόν είχε ξεγράψει τον Κάμερον, επειδή πίστευε ότι θα πέθαινε από τα χρήση ναρκωτικών. Εκείνος, όμως, μετά από παραμονή περίπου επτά χρόνων στις φυλακές, βγήκε καθαρός και αποφάσισε να διηγηθεί την ιστορία του.

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ...

Γουίτνεϊ Χιούστον: Αποκαλύψεις για την σκανδαλώδη ερωτική ζωή της

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο