Βίντεο: 20χρονη πιλοτάρει αεροπλάνο που μετέφερε 50 άτομα

Ενα βίντεο στο οποίο δείχνει μια 20χρονη να πιλοτάρει αεροπλάνο που μετέφερε 50 άτομα ακολουθώντας τις οδηγίες του πιλότου αναρτήθηκε τις προηγούμενες ημέρες στο Διαδίκτυο.


Βίντεο: 20χρονη πιλοτάρει αεροπλάνο που μετέφερε 50 άτομα | to10.gr

Ενα βίντεο στο οποίο δείχνει μια 20χρονη να πιλοτάρει αεροπλάνο που μετέφερε 50 άτομα ακολουθώντας τις οδηγίες του πιλότου αναρτήθηκε τις προηγούμενες ημέρες στο Διαδίκτυο.

Το απίστευτο περιστατικό φέρεται να έλαβε χώρα σε αεροσκάφος της IrAero An-24 στη Yakutia της Ρωσίας τον περασμένο Αύγουστο, κατά το οποίο ο πιλότος φέρεται να έδωσε σε επιβάτη τον χειρισμό του αεροπλάνου που μετέφερε 50 άτομα!

Ο Ρικ Πιτίνο δεν είναι απλά ένας coach…

Μάλιστα στο βίντεο ακούγεται ο πιλότος να δίνει οδηγίες στην επιβάτη η οποία δεν έχει προσόντα πιλότου.

Αν και δεν υπάρχει ακόμη επίσημη επιβεβαίωση για τη γνησιότητα του βίντεο ούτε είναι δυνατό να προσδιοριστεί η εταιρεία μεταφοράς ή η διαδρομή της πτήσης , εντούτοις από το βίεντεο φαίνεται πως το αεροπλάνο είναι ένα An-24.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το μικρό αεροσκάφος πετούσε από το Yakutsk στην Bagatay. Τα αεροσκάφη αυτού του τύπου λειτουργούν από το 1962 και μπορούν να μεταφέρουν περίπου 50 επιβάτες.

Ένας εκπρόσωπος της InAero δήλωσε: «Υπάρχουν αμφιβολίες ότι αυτό το υλικό (βίντεο) έχει οποιαδήποτε σχέση με τις δραστηριότητες της αεροπορικής μας εταιρείας για τη μεταφορά των επιβατών». Η γυναίκα απολαμβάνει έναν «προσομοιωτή πτήσης» σε μια επιβατική πτήση, σύμφωνα με σχόλια στα social media.

Η πτήση αναφέρθηκε στις 31 Αυγούστου 2019, αλλά το βίντεο αναρτήθηκε στο διαδίκτυο πριν λίγες ημέρες.

Η γυναίκα δημοσίευσε φωτογραφίες και βίντεο στο Instagram μετά την πτήση, τα οποία όμως έχουν πλέον διαγραφεί.

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ...

Ιωάννα Ζησάκη: Είναι η πιο hot playmate που πέρασε ποτέ;

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο