«Παντρεύτηκα την 91χρονη σύζυγό μου από έρωτα – Τώρα θέλω σύνταξη χηρείας»

Σύνταξη θέλει τώρα την θέλει!


«Παντρεύτηκα την 91χρονη σύζυγό μου από έρωτα – Τώρα θέλω σύνταξη χηρείας» | to10.gr

23χρονος νιόπαντρος: «Παντρεύτηκα την 91χρονη σύζυγό μου από έρωτα – Τώρα θέλω σύνταξη χηρείας»

“Ήταν η τελευταία επιθυμία της καλής μου να πάρω αυτά τα χρήματα” λέει ο 25χρονος σήμερα δικηγόρος

Μιλάς εσύ Αχιλλέα Μπέο για την ΕΠΟ και την ΚΕΔ;

O 25χρονος σήμερα Μαυρίτσιο από την Αργεντινή λέει ότι παντρεύτηκε πριν κάποιο καιρό την 91χρονη Βιολάντα από έρωτα, εντούτοις οι ισχυρισμοί του δεν έχουν πείσει τις Αρχές, οι οποίες αρνούνται να του εκχωρήσουν σύνταξη χηρείας έπειτα από τον θάνατο της καλής του μερικούς μόλις μήνες ύστερα από τον γάμο. Αλέκα, 32 ετών: Θέλω να επηρεάσω την κουμπάρα μου να χωρίσει γιατί τα έχω με τον άντρα της και τον θέλω δικό μου

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως η Τόρρες ήταν συγγενής του νεαρού και ειδικότερα αδερφή της γιαγιάς του.

Η αιτιολόγηση που προβάλλει το ασφαλιστικό σύστημα της Αργεντινής στην άρνησή της για την επίδοση σύνταξης είναι πως ο γάμος αυτός δεν ήταν νόμιμος. Ακόμα κι αν ήταν, με βάση την νομοθεσία της χώρας οι συντάξεις χηρείας εκχωρούνται στον επιζώντα σύζυγο μόνο εφόσον αποδειχθεί ότι ο εκλιπών/η εκλιπούσα ήταν το μοναδικό οικονομικό στήριγμά του. Αυτό δεν ισχύει πλέον για τον 25χρονο,που πρόσφατα ολοκλήρωσε τις σπουδές του στη νομική και μπορεί πλέον να δουλέψει ως δικηγόρος.

 

 

«Αγαπούσα τη Yolanda με όλη τη δύναμη της ψυχής μου, με τον πιο αγνό τρόπο που μπορεί να αγαπά κανείς. Αυτό το συναίσθημα, μαζί με τον πόνο που μου προξένησε ο θάνατός της θα με συνοδεύει μέχρι να φύγω κι εγώ από τη ζωή» ανέφερε ο νεαρός σε τοπική εφημερίδα και είπε πως είναι αποφασισμένος να οδηγήσει την υπόθεση στο ανώτατο δικαστήριο. Απατημένη σύζυγος, γράφει το πιο έξυπνο γράμμα στη γκομενίτσα του άντρα της!

Παρά τα 68 έτη διαοφράς τα οποία είχε με την αγαπημένη του, ο Οσσόλα επιμένει πως ο γάμος τους ήταν νόμιμος και ότι δεν επρόκειτο για απάτη. Ο έρωτας του ζευγαριού αναπτύχθηκε σιγά σιγά τα χρόνια που έμεναν στο ίδιο σπίτι και, σύμφωνα με τον νεαρό, η απόφασή τους να παντρευτούν ήταν η τελευταία επιθυμία της 91χρονης, η οποία προφανώς ήθελε να εξασφαλίσει οικονομικά τον σύζυγό της για τα προσεχή χρόνια.

Πηγή: www.athensmagazine.gr

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ...

Ελένη Φουρέιρα : Σύννεφα στη σχέση της με τον Μποτία;

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο