Γιώργος Λέντζας: «Μου ζητούσε να τη δέσω στο κρεβάτι και να τη βρίζω»

Μια απίστευτη πρόταση που έχει δεχθεί από θαυμάστρια του μέσω των social media αποκάλυψε ο Γιώργος Λέντζας σε τηλεοπτική του συνέντευξη.


Γιώργος Λέντζας: «Μου ζητούσε να τη δέσω στο κρεβάτι και να τη βρίζω» | to10.gr

Μια απίστευτη πρόταση που έχει δεχθεί από θαυμάστρια του μέσω των social media αποκάλυψε ο Γιώργος Λέντζας σε τηλεοπτική του συνέντευξη.

Τα επαγγελματικά του βήματα

«Είμαι δημοσιογράφος και παρουσιαστής, είμαι ότι με εκφράζει δημιουργικά. Αν γυρνούσα το χρόνο πίσω θα έκανα ξανά όλες τις εκπομπές που έχω κάνει» είπε ο Γιώργος Λέντζας.

Συγκινήθηκα αναγνώστη μου, βλέποντας το ΠΑΟΚ-Ξάνθη από τη φιλόξενη συχνότητα του PAOK TV

Είναι άπιστος;;

«Δεν είμαι άπιστος και απ’ όσο ξέρω δεν με έχουν απατήσει. Άμα χρειαστεί να απατήσω δεν χρειάζεται να είμαι και στη σχέση.

Στο παρελθόν ήμουν περισσότερο ζηλιάρης, τώρα όχι τόσο. Εξαρτάται από τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου. Το πιο κακό σχόλιο που μου έχουν κάνει στα social media είναι να πεθάνω. Καμιά φορά απαντάω στα άσχημα σχόλια, όταν κάτι έχει μια δόση λογικής.» αποκάλυψε ο Γιώργος Λέντζας.

Το πιο ακραίο πράγμα που του έχει ζητήσει θαυμάστρια

«Μου έρχονται φρικιαστικά μηνύματα. Μου έχει στείλει μήνυμα μια κοπέλα και μου ζητούσε να με πληρώσει για να την δέσω στο κρεβάτι της. Και νομίζω ότι το ίδιο μήνυμα μου έχει έρθει και από άντρα. Ήταν πολύ καλό το οικονομικό αντάλλαγμα. Μόνο και μόνο αυτό, να τη δέσω και να την βρίζω» αποκάλυψε ο Γιώργος Λέντζας.

Η αγαπημένη του Χριστίνα Στεφανίδη

«Η Χριστίνα Στεφανίδη είναι ατομάρα, μου αρέσει η προσωπικότητα και ο χαρακτήρας της. Έχει πολύ χιούμορ γι’ αυτό και οι μέρες μας είναι τόσο όμορφες, γελάμε πάρα πολύ», είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Λέντζας.

View this post on Instagram

Never ending midnight sun. J #iceland

A post shared by Christina Stefanidi (@christina_stefanidi) on

https://www.instagram.com/p/B1D7j4Xlaf7/?utm_source=ig_web_copy_link

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ...

Η «Μις Πιερία» με την εξωτική ομορφιά αναστατώνει το Instagram

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο