Αυτοί οι άνθρωποι ερωτεύονται πιο εύκολα

Ποιες συμπεριφορές ή μοτίβα θα κάνουν τους ανθρώπους να ερωτεύονται – ή να νομίζουν ότι ερωτεύονται – πιο εύκολα;


Αυτοί οι άνθρωποι ερωτεύονται πιο εύκολα | to10.gr

Σου έχει τύχει κι εσένα να έχεις έναν φίλο ή μία φίλη που μετά από ένα-δυο ωραία ραντεβού δηλώνει περήφανα στην ομάδα ότι βρήκε τον έρωτα; Ακόμα χειρότερα, υπάρχουν άνθρωποι που το λένε αυτό από τις πρώτες δυο κουβέντες.

Ακόμα (πιο) χειρότερα: σου έχει τύχει ποτέ να υπάρξεις εσύ αυτό το άτομο; Κι επειδή, όπως και να το κάνουμε, ο έρωτας δεν είναι τόσο απλό πράγμα, μήπως κάτι δεν πηγαίνει καλά με αυτά τα άτομα;

Η Ξάνθη πάει στην Τούμπα χωρίς Μαλεζά και με δύο 18χρονους που μπαίνουν πρώτη φορά αποστολή!

Είναι τα άτομα που καταπιέζουν πολύ τα αισθήματά τους
Τα άτομα που περνούν χρόνια ολόκληρα καταπιέζοντας τα συναισθήματά τους, αγνοώντας την ανάγκη για συντροφικότητα, είναι πολύ πιθανό μόλις νιώσουν άνετα ή την πρώτη φορά που θα βιώσουν κάτι όμορφο στην ερωτική τους ζωή, να τους αρέσει υπερβολικά. Και όταν κάτι είναι υπερβολικά ωραίο, είναι και υπερβολικά εύκολο να το «καταχραστείς».

Είναι τα άτομα με μεγάλη αίσθηση κτητικότητας
Οι άνθρωποι που είναι ιδιαίτερα κτητικοί με τους συντρόφους τους συνήθως έχουν και μερικά θέματα εμπιστοσύνης να δουλέψουν. Ακόμα χειρότερα, μπορεί να αισθάνονται πως η σχέση τους είναι κάτι που τους προσφέρει κοινωνική ισχύ και δεν ντρέπονται να είναι ιδιαίτερα επιδεικτικοί. Αυτά τα άτομα πολλές φορές είναι σε μια μόνιμη κατάσταση απόγνωσης όταν δεν είναι σε σχέση, με αποτέλεσμα να «ερωτεύονται» με συνοπτικές διαδικασίες, προκειμένου να μην μένουν ποτέ μόνοι τους.

Είναι τα άτομα που δεν αμφισβητούν ποτέ τις επιλογές τους…
…και που ποτέ κάποιος τρίτος δεν τις αμφισβήτησε, επίσης. Και αυτό, γενικά, είναι πολύ εύκολο να δημιουργήσει ψευδείς αντιλήψεις. Όπως ότι αυτό που νιώθεις ως «έρωτα» υπερβολικά νωρίς είναι κάτι αληθινό.

Είναι τα άτομα που δεν το έχουν ξανανιώσει αυτό
Για ένα άτομο που δεν έχει ερωτευτεί ποτέ ή δεν έχει υπάρξει ποτέ σε σοβαρή σχέση, είναι πολύ εύκολο τα πράγματα να φαίνονται πολύ πιο ξεκάθαρα, ενώ στην πραγματικότητα δεν είναι και τόσο. Και σε αυτές τις περιπτώσεις συνιστούμε υπομονή. Με μέτρο, αλλά υπομονή.

Είναι τα άτομα χωρίς σταθερή αίσθηση ταυτότητας
Μετάφραση: Τα άτομα που ορίζουν τον εαυτό τους από την σχέση τους. Και αυτά τα άτομα έχουν την τάση να μεταπηδούν από την μια σχέση στην άλλη, να υιοθετούν χαρακτηριστικά και χόμπι των συντρόφων τους, χωρίς να δουλεύουν με τον εαυτό τους. Συνεπώς, όταν μένουν μόνοι, δεν αντέχουν και πιέζουν τις καταστάσεις ή βλέπουν έρωτα εκεί που δεν υπάρχει (αναγκαστικά).

Πηγή: www.in2life.gr

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ...

Γερμανού – Βίσση: Η throwback φωτογραφία που «έσπασε» το Instagram

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο