Τα 9 μυστικά των γυναικών που ξενυχτούν…

Όπως λέει και το άσμα: σε μπαράκια με τσιγάρα και ποτά, κι αυτήν τη νύχτα περιμένουν κάτι συναρπαστικό. Και τι κάνουν γι’ αυτό;


Τα 9 μυστικά των γυναικών που ξενυχτούν… | to10.gr

Εκτός κι αν είσαι αιωνόβιος μοναχός στο ναό Σαολίν, είναι σχετικά απίθανο να έχεις τον απόλυτο έλεγχο των πράξεων σου. Θα παρασύρεις και θα παρασυρθείς, θα κάνεις πράγματα για τα οποία δε θα είσαι και τόσο περήφανος. Γι’ αυτό μην κρίνεις αυστηρά αυτά τα μικρά ατοπήματα που κάνουν οι γυναίκες αφού πέσει ο ήλιος.

Ενίοτε αλλάζουν σχέδια όταν κάποιο καλύτερο πλάνο διαφαίνεται στον ορίζοντα. Πριν αρπαχτείς, θα σου πούμε ότι δεν αναφερόμαστε σε φίλους, αλλά σε υποψήφιους εραστές. Όπως θα έκαναν τα περισσότερα αγόρια, έτσι και τα κορίτσια θα ακυρώσουν ένα ραντεβού, επειδή προέκυψε ένα πιο ενδιαφέρον πρόσωπο.

Σκληρές εικόνες: Ασύλληπτο ξύλο μεταξύ οπαδών σε ελληνικό γήπεδο (vid)

Ελέγχουν εξονυχιστικά το προφίλ του υποψήφιου, χωρίς να έχουν κάνει αποδοχή του αιτήματος. Μπορεί να τον γνώρισαν και να ενδιαφέρθηκαν, ίσως η φωτογραφία προφίλ τους τράβηξε το βλέμμα. Ένα όμως είναι το σίγουρο: το προφίλ θα αξιολογηθεί προσεκτικά. Για παράδειγμα: υπάρχει κάποια ένδειξη ύπαρξης δεσμού;

Βγάζουν σέξι σέλφι. Εσύ που διαβάζεις, ξέρεις πότε βγαίνουν οι καλύτερες σέλφι που θα προσελκύσουν άτομα του αντίθετου φύλου. Συνήθως κατά τις νυκτερινές ώρες, το ελαφρώς ξεβαμμένο μακιγιάζ έχει γίνει πιο φυσικό και τα μαλλιά έχουν γίνει επιμελώς ατημέλητα. Ή αφού έχουν ετοιμαστεί για μία έξαλλη βραδιά.

Και γιατί δηλαδή να μην ελέγξουν και το δικό τους προφίλ; Όταν έχουν δει όλα τα στόρι, έχουν ελέγξει όλα τα προφίλ των ατόμων που τους έχουν στείλει αίτημα φιλίας έχουν σκρολάρει όλο το news feed, έρχεται ξαφνικά εκείνη η ιδέα: «εγώ ό,τι ποστάρω μου φαίνεται γαμάτο, πώς βλέπει άραγε το προφίλ, όμως, ένας τρίτος;».

Λένε ψέματα για την περίοδό τους. Υπάρχουν δύο λόγοι για να πει μία γυναίκα ότι έχει περίοδο σε ένα ραντεβού το οποίο έχει καταλήξει σε ποτό: 1. Επειδή αρχικά μπορεί να δημιούργησε σεξουαλική ατμόσφαιρα και μετά να το μετάνιωσε. 2. Γιατί το ραντεβού δεν στέφθηκε με επιτυχία και θέλει να τον αποθαρρύνει από ό,τι πρόστυχο έχει στο μυαλό του.

Βάζουν μέηκαπ πριν έρθει «ο φίλος με πλεονεκτήματα». Επειδή δεν είναι το πρώτο ραντεβού μιας δυνητικής σχέσης, δε σημαίνει ότι μια γυναίκα δε θα περιποιηθεί τον εαυτό της. Ίσα-ίσα, το καλό σεξ είναι ανάλογο της αυτοπεποίθησης.

Στέλνουν στους «φίλους με πλεονεκτήματα», όταν σοβαρός υποψήφιος τους ταράζει τα νερά. Αυτό το ενστικτώδες αντανακλαστικό που συμβαίνει σε σχεδόν κάθε ενδιαφέρουσα γνωριμία, προκύπτει από την ανάγκη για προσοχή· αυτήν την προσοχή όμως δεν πρέπει να την αποζητήσουν από αυτόν για τον οποίο ενδιαφέρονται πραγματικά, αλλά από κάποιον για τον οποίο δεν ενδιαφέρονται και πολύ.

Έχουν ξεπεράσει τον πρώην, αλλά παρακολουθούν το προφίλ της νυν. Δεν έχει σημασία αν έχουν ξεπεράσει τον πρώην. Δεν έχει καν σημασία αν τον χώρισαν εκείνες. Αυτό που έχει σημασία είναι να είναι ομορφότερες από τη νυν. Και πιο έξυπνες. Και πιο μορφωμένες. Γενικά, πιο. Λογικό.

Βάζουν την λειτουργία πτήσης όταν θέλουν να ακυρώσουν ένα μήνυμα ή κλείνουν αμέσως τα δεδομένα. Ως γνωστόν τα μεθυσμένα ή ακατάλληλα (ή σε συνδυασμό) μηνύματα έχουν την τιμητική τους αφού σκοτεινιάσει και το ρολόι δείξει 11. Αν υπάρχει έστω και μία πιθανότητα να μη φύγει για τον παραλήπτη αυτό το μήνυμα είναι το κινητό να μπει πάραυτα σε λειτουργία πτήσης.

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ...

Η ατάκα που την ρίχνει κατευθείαν στο κρεβάτι

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο