Ευρεία σύσκεψη στο υπουργείο για την αντιμετώπιση της βίας

Ο Λευτέρης Αυγενάκης θα συναντηθεί σήμερα με Τσιάρα, Οικονόμου, Σιμιτζόγλου, ενώ ανακοινώθηκε «συντονισμός φορέων» και συναντήσεις με ΕΠΟ, Λίγκες, δημοσιογράφους και επικεφαλής των ΠΑΕ!


Ευρεία σύσκεψη στο υπουργείο για την αντιμετώπιση της βίας | to10.gr

Μετά την πρόσφατη συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν, ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, ανέλαβε δράση σε ό,τι έχει να κάνει με το θέμα της αντιμετώπισης της Βίας. Και για αυτόν τον λόγο για σήμερα το απόγευμα (16:00) έχει προγραμματιστεί ευρεία σύσκεψη για την αντιμετώπιση της βίας, με την παρουσία του υπουργού Δικαιοσύνης, Κώστα Τσιάρα, του υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη, Λευτέρη Οικονόμου, του αθλητικού εισαγγελέα Κωνσταντίνου Σιμιτζόγλου και εκπροσώπων της ΕΛ.ΑΣ.

Νέα επίσημη ενημέρωση από πλευράς υπουργείου, μάλιστα, αναφέρει ότι τις αμέσως επόμενες ημέρες, θα ξεκινήσει σειρά επαφών μεταξύ του κ. Αυγενάκη με όλους τους αρμόδιους φορείς, ώστε να μην αναλάβουν όλοι τις ευθύνες τους και να γίνουν ουσιαστική βήματα για την αντιμετώπιση του φαινομένου στα ελληνικά γήπεδα.

Συγκεκριμένα, με βάση τα όσα ανακοινώθηκαν, ο συντονισμός φορέων και άμεσων δράσεων, για το συγκεκριμένο πρόβλημα, θα συνεχιστεί ως εξής:

* Την προσεχή Πέμπτη 22 Αυγούστου σύσκεψη παρουσία των ΕΠΟ, Super League 1 και Super League 2.
* Την Παρασκευή 23 Αυγούστου σύσκεψη με τους δημοσιογραφικούς φορείς, ΕΣΗΕΑ και ΠΣΑΤ
* Τις επόμενες ημέρες σύσκεψη με τους επικεφαλής των ΠΑΕ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο