Μάξι Λόπες: «Εχω συγχωρέσει τον Ικάρντι για τη Γουάντα»

Ο Μάξι Λόπες αποκάλυψε ότι έχει συγχωρέσει τον Μάουρο Ικάρντι για το γεγονός ότι σύναψε σχέση με την πρώην σύζυγό του, Γουάντα Νάρα.


Μάξι Λόπες: «Εχω συγχωρέσει τον Ικάρντι για τη Γουάντα» | to10.gr

Ένα από τα μεγαλύτερα «σκάνδαλα» του Calcio, ήταν ο δεσμός της Γουάντα Νάρα με τον Μάουρο Ικάρντι, κάτω από τη «μύτη» του παιδικού του φίλου, Μάξι Λόπες.

Όλα αυτά βέβαια σύμφωνα με τον 35χρονο ποδοσφαιριστή της Κροτόνε ανήκουν στο παρελθόν, με τον Μάξι Λόπες να τονίζει σε δηλώσεις του, ότι έχει συγχωρέσει τον Μάουρο Ικάρντι.

Τσιτσιπάς: Δεν θα πιστέψεις πόσα λεφτά έχει βγάλει έως τώρα από το τένις

«Επέλεξα να είμαι ευτυχισμένος κι αυτή είναι μία επιλογή ζωής. Σε όλους μπορούν να συμβούν άσχημα πράγματα, αλλά η ζωή εξαρτάται από το πώς τα διαχειρίζεσαι εσύ.

Η σχέση μου εκείνη απέτυχε, αλλά έγινα πατέρας μέσα από αυτή τη διαδικασία. Η ζωή συνεχίστηκε και ήθελα να συνεχίσω να έχω θετική ενέργεια και σκέψη.

Μπορώ να πω ότι έχω συγχωρέσει τον Ικάρντι και δεν έχω απολύτως κανένα πρόβλημα μαζί του. Αλλωστε εκτός του ποδοσφαίρου, εκείνο που με απασχολεί, είναι να είναι καλά τα παιδιά μου και να μπορώ να τους προσφέρω ευτυχία.

Όλα τα άλλα είναι περασμένα. Μία σελίδα που έχω γυρίσει εδώ και αρκετό καιρό και που δεν πρόκειται να με απασχολήσει παραπάνω».

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο