Σκέψεις να γίνει στην Νέα Υόρκη ο τελικός του 2024

Η μεγάλη καινοτομία που σχεδιάζουν να πραγματοποιήσουν στην UEFA.


Σκέψεις να γίνει στην Νέα Υόρκη ο τελικός του 2024 | to10.gr

Το ενδεχόμενο για τελικό Champions League εκτός Ευρώπης φαίνεται πως εξετάζουν στην UEFA. Αυτό υποστηρίζει αποκλειστικό δημοσίευμα της ιστοσελίδας «mourningconsult.com» όπου αναφέρει ότι στα ανώτερα κλιμάκια της ευρωπαϊκής ομοσμπονδίας εξετάζεται το ενδεχόμενο ο τελικός του 2024 να διεξαχθεί στην Νέα Υόρκη.

Κάτι που αν συμβεί θα είναι η πρώτη φορά που ο τελικός της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης θα πραγματοποιηθεί εκτός Ευρώπης. Ήδη εντωμεταξύ είναι γνωστό ότι εκτός τους φετινού τελικού που θα γίνει στην Κωνσταντινούπολη, έχει ανακοινωθεί πως αυτός του 2021 θα διεξαχθεί στην Αγία Πετρούπολη, του 2022 στο Μόναχο και το 2023 στο Λονδίνο κι έτσι τα «φώτα» πέφτουν σε αυτόν του 2024.

Γιατί έχει αλλάξει πρόσωπο ο Ολυμπιακός του Κεμζούρα

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα οι υπεύθυνοι της UEFA και της ΤΕΑΜ είναι ήδη σε συζητήσεις με εταιρείες που μπορούν να αναλάβουν την οργάνωση της αναμέτρησης αλλά και με χορηγούς.

Η επιλογή της Νέας Υόρκης δεν είναι φυσικά τυχαία καθώς οι αρμόδιοι θεωρούν πως είναι η πολιτεία των ΗΠΑ που μπορεί να προσφέρει τη μεγαλύτερη αίγλη στο γεγονός.

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ...

Εβαλε το μαγιό της και «έριξε» το Instagram η Ριάνα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο