Επιστολή – φωτιά της ΦΙΦΑ για τα οικονομικά της ΕΠΟ!

Λίγες μέρες μετά τις πολυσέλιδες επιστολές του Ολυμπιακού η ΦΙΦΑ εξέφρασε ανοικτά την έντονη ανησυχία της για τα οικονομικά της Ομοσπονδίας. Και μετά την έθεσε υπό πλήρη επιτήρηση!

Επιστολή – φωτιά της ΦΙΦΑ για τα οικονομικά της ΕΠΟ! | to10.gr

Με επιστολή η ΦΙΦΑ εκφράζει ξεκάθαρα την ανησυχία της για τα οικονομικά της ΕΠΟ και βάζει στην γωνία την διοίκηση Γραμμένου!

Όπως σας αποκαλύψαμε νωρίτερα, στην ΕΕ της ΕΠΟ η ΦΙΦΑ/ΟΥΕΦΑ έριξαν στα σκοινιά την διοίκηση Γραμμένου θέτοντας την πλέον υπό αυστηρή επιτήρηση (και) για τα οικονομικά της προφανέστατα κατανοώντας πως λειτουργούσε όλο αυτό το διάστημα!

Στη Βουλή το «Σκάνδαλο ΠΑΟΚ - Ξάνθη»

Είχε προηγηθεί η επιστολή που έθεσε ανοικτά τους σοβαρούς προβληματισμούς για την κατασπατάληση των χρημάτων στην Ομοσπονδία.

Θα πρέπει να επισημάνουμε, ότι η ΕΠΟ προ μηνών είχε απευθυνθεί στην ΦΙΦΑ αιτούμενη δάνειο για να μπορέσει να ανταποκριθεί στα οικονομικά προβλήματα που έχει.

Όλα αυτές οι κινήσεις της ΦΙΦΑ έρχονται λίγες μετά μετά τις επιστολές – κόλαφος για την ΕΠΟ του Ολυμπιακού. Με την Παγκόσμια Ομοσπονδία όπως εύλογα φαίνεται να κατανοεί τι ακριβώς «παίζεται» στην… εξυγιαντική ΕΠΟ.

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο