Κι ο Βασιλακόπουλος τα βλέπει όλα καλά…

«Το ελληνικό μπάσκετ τα πάει πολύ καλά» ανέφερε στην παρουσίαση της Εθνικής ομάδας ο Γιώργος Βασιλακόπουλος δείχνοντας για άλλη μια φορά ότι ζει σε έναν δικό του κόσμο.


Κι ο Βασιλακόπουλος τα βλέπει όλα καλά… | to10.gr

Ο μόνιμος πρόεδρος της ΕΟΚ, Γιώργος Βασιλακόπουλος έδωσε το παρών στην media day της Εθνικής ομάδας μπάσκετ ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Κίνας και προκάλεσε έκπληξη και απορία με τα όσα είπε.

Ο ισχυρός άντρας του ελληνικού μπάσκετ τόνισε πως το άθλημα τα πηγαίνει πολύ καλά τη στιγμή που βέβαια η Εθνική ομάδα έχει να σημειώσει κάποια επιτυχία από το μακρινό 2009 ενώ το ελληνικό πρωτάθλημα βιώνει μια από τις χειρότερες περιόδους με τα όσα συμβαίνουν με δική του κυρίως ευθύνη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προέδρου της ΕΟΚ:

«Κλείνουμε δύο δεκαετίες συνεργασίας που είναι πρωτοφανής στο επίπεδο του παγκόσμιου αθλητισμού. Η συνεργασία αυτή άρχισε με επιθυμία της κυρίας Λάτση και από τότε ζήσαμε μεγάλες στιγμές, γιατί αυτή η συνεργασία συνέβαλε στο να μπει το ελληνικό μπάσκετ σε μια άλλη τροχιά. Η συμβολή της Eurobank σε μια προβληματική περίοδο ήταν καταλυτική για το ελληνικό μπάσκετ. Το ελληνικό μπάσκετ πάει πολύ καλά, γιατί κάποιοι γκρινιάζουν.

Έχει υποδομή και είναι καλά θεμελιωμένο. Ο Έλληνας παίκτης εκπροσωπείται σήμερα εδώ από τους παίκτες του ανώτατου επιπέδου, τους παίκτες της Εθνικής μας ομάδας. Είμαστε η πρώτη ευρωπαϊκή ομάδα που προκρίθηκε στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, με μια ομάδα που συγκροτήθηκε με μεγάλες δυσκολίες. Τα παιδιά γνωρίζουν τις δυσκολίες, τις αντιθέσεις και τις αντιφάσεις.

Οφείλω να συγχαρώ αυτά τα παιδιά, ορισμένοι δεν είναι εδώ και λυπάμαι, αλλά πρέπει να μνημονεύουμε τη συμβολή τους. Προετοιμαζόμαστε για το μεγάλο ταξίδι που πιστεύω πως θα είναι επιτυχές. Θα είμαστε όλοι, έστω και νοερά, εκεί για να συμβάλουμε και να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αθλητικό αποτέλεσμα, με τη συμβολή και του μεγάλου μας χορηγού. Πιστεύω πως η συνεργασία μας θα συνεχιστεί»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο