Η ενδεκάδα της Εθνικής: Στο τέρμα ο Βλαχοδήμος, έξω ο Μανωλάς

Ο Βλαχοδήμος θα υπερασπιστεί το τέρμα της Εθνικής με την Αρμενία, ενώ ο Σιόβας θα πάρει την θέση του Μανωλά στο κέντρο της άμυνας


Η ενδεκάδα της Εθνικής: Στο τέρμα ο Βλαχοδήμος, έξω ο Μανωλάς | to10.gr

Με αρκετές αλλαγές σε σχέση με την ενδεκάδα κόντρα στην Ιταλία θα παρατάξει τη Γαλανόλευκη ο Άγγελος Αναστασιάδης στον αγώνα με αντίπαλο την Αρμενία για την 4η αγωνιστική των προκριματικών του Euro 2020.

Ο Βλαχοδήμος παίρνει την θέση του Μπάρκα στα γκολπόστ, ο Σιόβας θα αγωνιστεί αντί του Μανωλά στο κέντρο της άμυνας, πλάι στον Σωκράτη Παπασταθόπουλο.

Ο Κούτρης ξεκινάει αριστερά αντί του Σταφυλίδη και δεξιά ο Μαυρίας, με τον Ζέκα να επιστρέφει στον άξονα δίπλα στον Σάμαρη.

Ο Πέλκας ως αριστερός εξτρέμ αντί του Κολοβού, δεξιά ο Μασούρας και στην κορυφή της επίθεσης ο Κουλούρης, με τον Φορτούνη πίσω του σε ρόλο οργανωτή.

Η ενδεκάδα της Εθνικής: Βλαχοδήμος, Σιόβας, Παπασταθόπουλος, Κούτρης, Μαυρίας, Ζέκα, Σάμαρης, Μασούρας, Πέλκας, Φορτούνης, Κουλούρης.

Η ενδεκάδα της Αρμενίας: Αϊραπετιάν, Χαρογιάν, Γκριγοριάν Α., Μκρτσιάν, Γκαζαριάν, Μπαρσεγκιάν, Χοφνανισιάν Α., Μχιταριάν, Χαμπαρτσουμιάν, Καραπετιάν, Ισκανιάν.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο