Φαν’τ Σιπ: «Πιάσαμε πάτο, πρέπει να κάνουμε restart»

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός εμφανίστηκε πλήρως απογοητευμένος μετά την ισοπαλία της Εθνικής ομάδας απέναντι στο Λιχτενστάιν στο ΟΑΚΑ.


Φαν’τ Σιπ: «Πιάσαμε πάτο, πρέπει να κάνουμε restart» | to10.gr

Ο Τζον Φαν’τ Σιπ τόνισε την ανάγκη που υπάρχει για επανεκκίνηση στην Εθνική ομάδα, λέγοντας χαρακτηριστικά πως έπιασε πάτο.

Ακόμα μίλησε για την νοοτροπία των διεθνών, ενώ στάθηκε και στην έλλειψη ομαδικού πνεύματος.

Αναλυτικά όσα είπε: «Πιάσαμε πάτο. Είναι σαφές ότι όταν δεν κάνεις γκολ τις ευκαιρίες, οι αντίπαλοι είχαν μια ευκαιρία και την έκαναν. Είναι θέμα νοοτροπίας. Είμαι με την ομάδα 10 ημέρες, τα παιδιά δεν έδειξαν αυτά που δείχνουν στην προπόνηση.

Πρέπει να μάθουν να παίζουν μέσα στον αγώνα, όπως έχουμε εξηγήσει. Δεν αντικατοπτρίζει την ποιότητα αυτής της ομάδας. Τους είπα ότι την ποιότητα και τη νοοτροπία πρέπει να τη δείξουν στο γήπεδο.

Κι όταν τα πράγματα δεν πάνε όπως τα περιμένεις, πρέπει να υπάρχει ομαδικό πνεύμα, πρέπει να υποστηρίζει ο ένας τον άλλον. Κάτι που δεν έγινε σήμερα.

Πρέπει να κάνουμε ένα restart, πρέπει να δούμε τους παίκτες που έχουν τη νοοτροπία και την ποιότητα. Φυσικά τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά εάν είχαμε σκοράρει τρία – τέσσερα γκολ. Δεν έγινε σήμερα το άδειο ΟΑΚΑ, οι φίλαθλοι εδώ και καιρό έχουν γυρίσει την πλάτη.

Πρέπει ο κόσμος να πιστέψει στους παίκτες κι αυτό θα γίνει μέσα από τα αποτελέσματα. Φθάσαμε στο σημείο να πιούμε το ποτήρι με το δηλητήριο και τώρα είναι το restart».

Γράψτε το σχόλιο σας...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο