Μπερμπάτοφ: «Να τιμωρηθούν δια βίου οι ρατσιστές οπαδοί»

Ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ ξέσπασε κατά των ρατσιστών οπαδών της Βουλγαρίας στην αναμέτρηση με την Αγγλία τονίζοντας ότι δεν πρέπει να ξαναπάνε στο γήπεδο.


Μπερμπάτοφ: «Να τιμωρηθούν δια βίου οι ρατσιστές οπαδοί» | to10.gr

Ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ στράφηκε εναντίον των Βούλγαρων οπαδών, οι οποίοι χρησιμοποίησαν ρατσιστικά συνθήματα κατά των Άγγλων διεθνών.

Συγκεκριμένα, ο Βούλγαρος παλαίμαχος επιθετικός που πέρασε κι από τον ΠΑΟΚ, μίλησε με γλώσσα που τσακίζει κόκκαλα για τους Βούλγαρους οπαδούς που επιτέθηκαν ρατσιστικά σε Άγγλους διεθνείς παίκτες και ζήτησε την δια παντός αποβολή τους από κάθε αθλητικό χώρο.

Επος: Ο Κούγιας έμεινε από βενζίνη στη μέση της Εθνικής!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Σε κάθε χώρα υπάρχουν καλοί και κακοί άνθρωποι, αυτό ακριβώς είδαμε και στο εθνικό μας στάδιο απέναντι στην Αγγλία. Υπήρχαν άνθρωποι που ο μοναδικός λόγος που βρέθηκαν στις εξέδρες ήταν για να προκαλέσουν.

Αυτοί οι άνθρωποι δεν δικαιούνται να πηγαίνουν σε αγώνες και να παρακολουθούν ποδόσφαιρο και κατά τη γνώμη μου θα πρέπει να τιμωρηθούν διά βίου, όχι μόνο όσον αφορά τις ποδοσφαιρικές δραστηριότητες αλλά τις αθλητικές γενικότερα.

Ελπίζω η κυβέρνησή μας στην Βουλγαρία να κάνει τη δουλειά τους και να τους τιμωρήσει για πάντα, δεν αξίζουν να βρίσκονται εδώ και μας ντρόπιασαν όλους.

Ντρέπομαι που αυτοί οι άνθρωποι το έχουν καταφέρει αυτό. Είναι επίσης πρόβλημα στην Αγγλία, στην Ιταλία και σε όλο τον κόσμο, αυτοί θα πρέπει να αποβληθούν από όλα τα γήπεδα. Χρειάζεται να μείνουμε μαζί και να παλέψουμε ενάντια στο ρατσισμό καθώς είναι κάτι μη αποδεκτό» ήταν τα λόγια του Μπερμπάτοφ.

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο