Επίσημο: Στα χέρια του Κομίσο η Φιορεντίνα

Αλλάζει χέρια η Φιορεντίνα, καθώς ο Ιταλοαμερικανός δισεκατομμυριούχος Ρόκο Κομίσο απέκτησε και επίσημα τις μετοχές της ομάδας.


Επίσημο: Στα χέρια του Κομίσο η Φιορεντίνα | to10.gr

Ήταν γνωστό εδώ και καιρό πως η οικογένεια Ντέλα Βάλε έψαχνε αγοραστή για τη Φιορεντίνα, προκειμένου να απαλλαχθεί από το βάρος της διαχείρισης του συλλόγου.

Ένας από εκείνους που εξέφρασαν το ενδιαφέρον τους για την απόκτηση των «βιόλα» ήταν ο Ιταλοαμερικανός, Ρόκο Κομίσο, ο οποίος μάλιστα έπειτα από πολύμηνες διαπραγματεύσεις είναι πλέον και με τη βούλα ο νέος ιδιοκτήτης της ιταλικής ομάδας.

Σούπερ Λίγκα: Δεν στεριώνει προπονητής!

Όπως γνωστοποιήθηκε αργότερα, ο δισεκατομμυριούχος απέκτησε τις μετοχές της Φιορεντίνα με το ποσό των 170 εκατ. ευρώ, με το σύλλογο πλέον να περνάει σε νέα εποχή.

«Ήμουν πάντα ένας φαν του ιταλικού ποδοσφαίρου και αυτή τη στιγμή δεν έχω λόγια για να περιγράψω πόσο ευγνώμων νιώθω που έχω την ευκαιρία να γράψω την επόμενη σελίδα στην ιστορία ενός θρυλικού συλλόγου όπως η Φιορεντίνα», είπε μεταξύ άλλων ο νέος ιδιοκτήτης των «βιόλα» είπε μεταξύ άλλων ο νέος ιδιοκτήτης των «βιόλα».

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο