Παστόρε-Σούσο: Oι «εκλεκτοί» της ανταλλαγής

Σενάριο ανταλλαγής παιχτών μεταξύ Ρόμα και Μίλαν σύμφωνα με ιταλικά μέσα. Παστόρε και Σούσο οι «εκλεκτοί».


Παστόρε-Σούσο: Oι «εκλεκτοί» της ανταλλαγής | to10.gr

Έτοιμες για ανταλλαγή παιχτών φαίνονται να είναι η Ρόμα και η Μίλαν με τις δύο ομάδες να θέλουν να καλύψουν συγκεκριμένες θέσεις με ποιοτικές προσθήκες. Η «αλληλοβοήθεια» μπορεί να αποφέρει καρπούς εάν ο Σούσο μετακομίσει προς την «Αιώνια Πόλη» και ο Παστόρε στον ιταλικό βορρά.

Οι φημολογίες για τη συμφωνία των δύο ομάδων αυξάνονται ολοένα και περισσότερο σύμφωνα με την εφημερίδα «La Repubblica». Η Ρόμα είναι διατεθειμένη να πληρώσει επιπλέον ποσό προκειμένου να «κλείσει» ομαλά η υπόθεση. Ο Σούσο έχει ρήτρα ύψους 30.000.000 ευρώ, ενώ ο Αργεντινός ήρθε πέρυσι  στη Ρόμα από τη Παρί Σεν Ζερμέν με 24,7 εκατομμύρια ευρώ.

Αμφότεροι οι δύο ποδοσφαιριστές προσπαθούν να προσαρμοστούν στα πλάνα των νέων προπονητών, όμως τα ποδοσφαιρικά τους  στοιχεία δεν αρμόζουν  με τα συστήματα που καλούνται να αφομοιώσουν. Αρχικά ο Σούσο με προπονητή τον Μάρκο Τζιαμπάολο δεν έχει καθαρό ρόλο στο 4-3-1-2 ως εξτρέμ. Από την άλλη πλευρά και ο Παστόρε αντιμετωπίζει πρόβλημα με  το 4-3-3  του Πάολο Φονσέκα, όντας συνηθισμένος να παίζει με τετράδα στο κέντρο.

Σύμφωνα λοιπόν με τη «La Repubblica» η συγκεκριμένη κίνηση θα «λύσει» τα προβλήματα τόσο των παικτών, όσο και των ομάδων στις θέσεις που έχουν αδυναμίες!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο