Λύθηκε το θέμα με την ασφάλιση των ποδοσφαιριστών

Λίγες μέρες πριν την έναρξη των πρωταθλημάτων της Super League 2 και της Football League, βρέθηκε λύση στο πρόβλημα που υπήρχε με την ασφάλιση των ποδοσφαιριστών των δύο κατηγοριών.


Λύθηκε το θέμα με την ασφάλιση των ποδοσφαιριστών | to10.gr

Όσοι παρακολούθησαν τους αγώνες της 4ης αγωνιστικής της Super League, θα πρόσεξαν ότι δεν παίχτηκε μπάλα στο πρώτο λεπτό όλων των αναμετρήσεων μετά από απόφαση του ΠΣΑΤ, με στόχο τη στήριξη των ανασφάλιστων ποδοσφαιριστών της Super League 2 και της Football League.

Τελικά λύθηκε το θέμα σήμερα (23/9) και πέντε μέρες πριν την έναρξη των δύο πρωταθλημάτων. Η Ένωση Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 και Β’ Εθνικής υπέγραψε συμβόλαιο με την ασφαλιστική εταιρεία, Ευρωπαϊκή Πίστη και έτσι πλέον οι ποδοσφαιριστές της 2ης και της 3ης τάξει κατηγορίας του ελληνικού ποδοσφαίρου θα έχουν ασφάλιση.

Τι πραγματικά συμβαίνει στο ελληνικό ποδόσφαιρο; Φτάνει να ακολουθήσεις το χρήμα!

Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση της Ένωσης:

«Υπεγράφη με την εταιρία Ευρωπαϊκή Πίστη το Ομαδικό Ασφαλιστήριο Κάλυψης Ατυχημάτων και Ιατροφαρμακευτικής Περίθαλψης για τους ποδοσφαιριστές των ΠΑΕ – μελών της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 και Β Εθνικής Κατηγορίας, Super League 2 και Football League».

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο