Αναβλήθηκε το Δ.Σ της Super League 2

Αναβλήθηκε το προγραμματισμένο διοικητικό συμβούλιο της Super League 2, το οποίο θα διεξαγόταν την Πέμπτη, λόγω πρόσκλησης ενδιαφέροντος για την παραγωγή αγώνων.


Αναβλήθηκε το Δ.Σ της Super League 2 | to10.gr

Το πρωτάθλημα της Super League 2 δεν διεξήχθη το περασμένο σαββατοκύριακο, με το πρόβλημα των τηλεοπτικών και της χρηματοδότησης να συνεχίζει να ταλανίζει τους συλλόγους της δεύτερης τη τάξει κατηγορίας.

Το προγραμματισμένο διοικητικό συμβούλιο της Super League 2 αναβλήθηκε, με τον λόγο να είναι η νέα πρόσκληση ενδιαφέροντος για την παραγωγή των αγώνων από την ΕΡΤ.

Τσιτσιπάς: Δεν θα πιστέψεις πόσα λεφτά έχει βγάλει έως τώρα από το τένις

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η «ΕΝΩΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ Α2 και Β’ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ SUPER LEAGUE 2 – FOOTBALL LEAGUE, που εδρεύει στην Αθήνα, Θεμιστοκλέους 42, ΤΚ 10678, απευθύνει πρόσκληση ενδιαφέροντος προς τις εταιρίες τηλεοπτικής παραγωγής των αγώνων του Πρωταθλήματος Super League 2, αγωνιστικής περιόδου 2019-2020 για υποβολή προσφορών με τεχνικές προδιαγραφές High Definition.

Δικαίωμα υποβολής προσφορών έχει κάθε ενδιαφερόμενο φυσικό ή νομικό πρόσωπο ιδιωτικού δικαίου ή κοινοπραξίες / συμπράξεις φυσικών ή/ και νομικών προσώπων που έχουν συσταθεί σύμφωνα με τη νομοθεσία ενός Κράτους Μέλους της Ε.Ε. και έχουν την έδρα, την διοίκηση ή την κύρια εγκατάστασή τους στο εσωτερικό της Ε.Ε. ή του Ε.Ο.Χ.

Η Ένωση καλεί όσους ενδιαφέρονται και διαθέτουν τα προσόντα που αναφέρονται στην σχετική πρόσκληση να υποβάλλουν τις κλειστές προσφορές τους μέχρι την 14η Οκτωβρίου 2019, ημέρα Δευτέρα και ώρα 10:00 στην υπηρεσία πρωτοκόλλου της Ένωσης, Θεμιστοκλέους 42, Αθήνα, ΤΚ 10678 (τηλ. 210-3386364).
Πληροφορίες: press@footballleague.gr, 210 3386345 (κα Κωνσταντίνα Μαργαρίτη)».

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ...

Τρόμος για διάσημη ηθοποιό: Την λήστεψαν στο κέντρο της Αθήνας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο