ΠΑΕ ΑΕΚ : «Το γήπεδό μας ταυτίζεται με την αναβάθμιση της πόλης μας»

Η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με τις εργασίες για την ανανέωση του Άλσους της Νέας Φιλαδέλφειας.


ΠΑΕ ΑΕΚ : «Το γήπεδό μας ταυτίζεται με την αναβάθμιση της πόλης μας» | to10.gr

Η ΠΑΕ ΑΕΚ εξέδωσε ευχαριστήρια ανακοίνωση σε όσους συνέβαλαν για την ανανέωση της περιοχής της Νέας Φιλαδέλφειας και την απομάκρυνση των αυθαίρετων κατασκευών. Οι άνθρωποι των κιτρινόμαυρων έγραψαν στα social media.

«To μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσοι συνέβαλαν εφαρμόζοντας τους νόμους στην απαλλαγή του Μητροπολιτικού Άλσους της Νέας Φιλαδέλφειας από το σκουπιδότοπο που υπήρχε εκεί τα τριάντα τελευταία χρόνια, αλλά και η ξεκάθαρη δέσμευση για τη δενδροφύτευση, τη συνολική προστασία του Άλσους, αλλά και την ταύτιση της κατασκευής του γηπέδου της ομάδας με την αναβάθμιση της πόλης των προγόνων μας και την βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων.»

Σκληρές εικόνες: Ασύλληπτο ξύλο μεταξύ οπαδών σε ελληνικό γήπεδο (vid)


Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ 1924 ΑΕ, η Ερασιτεχνική ΑΕΚ αλλά και σύσσωμη η κιτρινόμαυρη οικογένεια, που παρακολουθεί καθημερινά το όνειρο της κατασκευής του νέου γηπέδου της ομάδας να γίνεται απτή πραγματικότητα, αισθάνονται την βαθιά υποχρέωση να ευχαριστήσουν όλους όσοι συνέβαλαν και συμβάλλoυν εφαρμόζοντας τους νόμους αλλά και τις αποφάσεις του ΣτΕ και των λοιπών δικαστηρίων, να ξεπεραστεί ένα ακόμα εμπόδιο που αφορούσε την κατεδάφιση των αυθαίρετων εγκαταστάσεων μέσα στο Μητροπολιτικό Άλσος της Νέας Φιλαδέλφειας για τα απορριμματοφόρα οχήματα του Δήμου.

Οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, στους υπηρεσιακούς παράγοντες της Αποκεντρωμένης Διοίκησης και τις Δασικές Υπηρεσίες, καθώς και στην Περιφέρεια Αττικής, στην Πολεοδομία, αλλά και στην Αστυνομία και γενικότερα όλους τους υπηρεσιακούς φορείς που συνέβαλαν αποφασιστικά στην εφαρμογή των νόμων και των αποφάσεων της ελληνικής πολιτείας και της ελληνικής δικαιοσύνης, προκειμένου η Νέα Φιλαδέλφεια και το υπέροχο Άλσος της περιοχής να απαλλαγούν από ένα μόνιμο οικολογικό έγκλημα τριάντα ετών.

Η οικογένεια της ΑΕΚ έχει αποδείξει χρηματοδοτώντας τις σχετικές μελέτες ότι δεν ενδιαφέρεται μόνο για την κατασκευή του γηπέδου, αλλά και για την αρμονική του συνύπαρξή του με την πόλη, η οποία έχει ταυτιστεί όσο καμία άλλη με την ιστορία της ομάδας μας.

Η ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ 1924 ΑΕ, η Ερασιτεχνική ΑΕΚ αλλά και σύσσωμη η κιτρινόμαυρη οικογένεια δεσμεύονται ότι θα αναλάβουν όλες τις απαραίτητες πρωτοβουλίες και για τη δενδροφύτευση αλλά και για τη συνολική προστασία του Άλσους της Νέας Φιλαδέλφειας, ειδικά τώρα που απαλλάχθηκε από τον σκουπιδότοπο, που αποτελούσε για τόσα χρόνια προσβολή και για την πόλη αλλά και για τους κατοίκους της.

Η δική μας επιθυμία είναι η κατασκευή του γηπέδου μας στη γη των προγόνων μας να συνδυαστεί με την αναβάθμιση αλλά και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων της Νέας Φιλαδέλφειας. Από την πρώτη στιγμή εξαγγείλαμε και πλέον το κάνουμε πράξη ότι το νέο γήπεδο θα αποτελέσει το στολίδι της πόλης μας.

Εκφράζουμε την ικανοποίησή μας για το ότι το πρώτο βήμα έγινε και ήταν η απαλλαγή του Άλσους από τον σκουπιδότοπο που -παρά τις αντίθετες τελεσίδικες αποφάσεις- υπήρχε εκεί τα τελευταία τριάντα χρόνια με όλους τους σοβαρούς κινδύνους που εγκυμονούσε για τη δημόσια υγεία.

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ...

Η ατάκα που την ρίχνει κατευθείαν στο κρεβάτι

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο