ΑΕΚ για Λιβάγια : «Είμαστε περήφανοι, ένας χρόνος επιτυχιών μετουσιώνεται σε μια άξια κλήση»

Ο Ζλάτκο Ντάλιτς συμπεριέλαβε στις κλήσεις του στην εθνική Κροατίας τον Μάρκο Λιβάγια και η ΑΕΚ εξέδωσε συγχαρητήρια ανακοίνωση για τον 24χρονο επιθετικό της.


ΑΕΚ για Λιβάγια : «Είμαστε περήφανοι, ένας χρόνος επιτυχιών μετουσιώνεται σε μια άξια κλήση» | to10.gr

Ο Ζλάτκο Ντάλιτς συμπεριέλαβε στις κλήσεις του στη φιναλίστ του Παγκοσμίου Κυπέλλου, εθνική Κροατίας, τον Μάρκο Λιβάγια και η ΠΑΕ ΑΕΚ εξέδωσε συγχαρητήρια ανακοίνωση για τον 24χρονο επιθετικό της, κάνοντας λόγο για «ένα χρόνο υψηλής αγωνιστικής απόδοσης και επιτυχιών, που μετουσιώνεται σε μια άξια κλήση» και δηλώνοντας την περηφάνια της για εκείνον

Αναλυτικά η ανακοίνωση των Κιτρινόμαυρων:

Σκάνδαλο ΠΑΟΚ - Ξάνθη: Οι απειλές για μηνύσεις, η μνήμη και τα πραγματικά περιστατικά...

«Μεγάλη διάκριση και τιμή για τον Μάρκο Λιβάια αλλά και για την ΑΕΚ είναι η κλήση του στην Εθνική Ομάδα της Κροατίας για το φιλικό με την Πορτογαλία στις 6 Σεπτεμβρίου στο Φάρο και για τον πρώτο αγώνα του UEFA NATIONS LEAGUE με την Ισπανία στο Ελτσε στις 11 του ίδιου μήνα.

Ο επιθετικός της ομάδας μας γίνεται ο πρώτος Κροάτης που καλείται στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας αυτής ως παίκτης της ΑΕΚ και μάλιστα ένα μήνα μετά τη συμμετοχή της Κροατίας στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου!

Ένας χρόνος υψηλής αγωνιστικής απόδοσης και επιτυχιών μετουσιώνεται σε μια άξια κλήση για τον Πρωταθλητή Ελλάδας Μάρκο Λιβάια, ανάμεσα σε ποδοσφαιριστές παγκόσμιας κλάσης. Η ΑΕΚ τον συγχαίρει και είναι υπερήφανη γι’ αυτόν!».

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ...

Η Μαρίνα Πατούλη μόλις δημοσίευσε τη φωτογραφία της χρονιάς

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο