Το επετειακό λογότυπο για τα 60 χρόνια Α’ Εθνικής (vid)

Εξήντα χρόνια από την ίδρυση της Α' Εθνικής συμπληρώνονται στο φετινό πρωτάθλημα, με τη Super League να παρουσιάζει το σχετικό λογότυπο.


Το επετειακό λογότυπο για τα 60 χρόνια Α’ Εθνικής (vid) | to10.gr

Εξήντα χρόνια από την ίδρυση της Α’ Εθνικής συμπληρώνονται στο φετινό πρωτάθλημα, με τη Super League να ετοιμάζει σχετικές εκδηλώσεις.

Μάλιστα, η λίγκα παρουσίασε σήμερα το σχετικό λογότυπο, ενώ παράλληλα ανέβασε και ένα βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να γιορτάσει τα… γενέθλια του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το 2019 συμπληρώνονται τα 60 χρόνια της Α’ Εθνικής και κατά τη διάρκεια της κλήρωσης του Πρωταθλήματος Super League 2019-20 παρουσιάστηκε το λογότυπο των επετειακών εκδηλώσεων που θα διοργανώσει η Super League.

60 χρόνια γεμάτα συγκινήσεις, γκολ, θέαμα και ποδοσφαιρικές ιστορίες.

To επίσημο λογότυπο «60 χρόνια Α’ Εθνική» είναι μια εύκολα αναγνωρίσιμη προσέγγιση, η οποία διασφαλίζει την ορθή χρήση του λογοτύπου σε όλες τις εφαρμογές.

Η χρήση της «ασπίδας» είναι διαχρονικά συνδεδεμένη με τα λογότυπα ομάδων σε όλο τον κόσμο και παράλληλα συμβολίζει τη δύναμη και την αξιοπιστία. Η μπάλα είναι το «σήμα κατατεθέν» του ποδοσφαίρου, της αγωνιστικότητας και του ομαδικού πνεύματος.

Το χρυσό είναι το χρώμα της επιτυχίας και της καταξίωσης. Μπορεί να είναι ταυτόχρονα έντονο και δυνατό αλλά και ήρεμο και παραδοσιακό. Το μαύρο είναι το χρώμα της επισημότητας και της δύναμης. Η παρουσία του βοηθάει όλα τα υπόλοιπα χρώματα να αποκτήσουν ένταση.

Eιδικές συλλεκτικές εκδόσεις θα καταγράψουν όλα τα στοιχεία που ξεχώρισαν σε αυτή την πορεία των 60 χρόνων από την πρώτη σέντρα της Α’ Εθνικής μέχρι σήμερα ενώ το προσεχές διάστημα θα ανακοινωθούν λεπτομέρειες που αφορούν στα «60 χρόνια της Α’ Εθνικής»».

Γράψτε το σχόλιο σας...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο