Χ. Θέος αποκλειστικά στο One Channel: «Μετρά αντίστροφα για την επάνοδό του ο Φορτούνης» (vid)

O επικεφαλής γιατρός του Ολυμπιακού, Χρήστος Θέος, μίλησε για τον αρχηγό των Πειραιωτών, ο οποίος το Σάββατο υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.


Χ. Θέος αποκλειστικά στο One Channel: «Μετρά αντίστροφα για την επάνοδό του ο Φορτούνης» (vid) | to10.gr

Ο Κώστας Φορτούνης το πρωί του Σαββάτου (20/7) πέρασε την πόρτα του χειρουργείου του θεραπευτηρίου «Metropolitan» και υποβλήθηκε σε επέμβαση συνδεσμοπλαστικής προσθίου χιαστού συνδέσμου στο δεξί γόνατο.

Ο επικεφαλής γιατρός του Ολυμπιακού, Χρήστος Θέος, ανέλαβε να αποκαταστήσει τη ζημιά, με την επέμβαση να κρίνεται απολύτως πετυχημένη. Μια εξέλιξη που ουσιαστικά σημαίνει την έναρξη της αντίστροφης μέτρησης για την επάνοδο του Φορτούνη στη δράση. Μιλώντας αποκλειστικά στην κάμερα του One Channel, ο γιατρός του Ολυμπιακού έκανε ειδική αναφορά στην αποκατάσταση της ζημιάς στο γόνατο του αρχηγού του Ολυμπιακού ανακοινώνοντας ότι όλα πήγαν καλά.

«Σήμερα, στις 7.00 το πρωί στο θεραπευτήριο Metropolitan ο Κώστας Φορτούνης υπεβλήθη σε πετυχημένη επέμβαση συνδεσμοπλαστικής προσθίου χιαστού συνδέσμου στο δεξί του γόνατο. Μια πολύ σημαντική στιγμή για τον ίδιο τον παίκτη αλλά και για την ίδια την ομάδα. Για εμάς αυτή η μέρα είναι σημαντική γιατί σημαίνει την αρχή της αντίστροφης μέτρησης για την σταδιακή επάνοδό του στην πλήρη δραστηριότητα και στην ένταξή του πάλι με την ομάδα μας» είπε. «Η διαδικασία για την πλήρη επάνοδό του θεωρητικά δεν μπορεί να είναι μια συγκεκριμένη ημερομηνία. Μετά τους 6-7 μήνες μπορούμε να πούμε ότι μπορεί να μπει σταδιακά σε πρόγραμμα ενσωμάτωσης με την ομάδα» πρόσθεσε.

Αναφερόμενος στα βήματα που θα ακολουθήσει από εδώ και πέρα ο άσος του Ολυμπιακού, ο κ. Θέος τόνισε πως θα του παρασχεθούν οι καλύτερες συνθήκες και δήλωσε ικανοποιημένος ήδη από την επέμβαση. «Εγινε ένα πάρα πολύ καλό χειρουργείο. Η ώρα μηδέν είναι ένα καλο χειρουργείο. Ενα ποσοστό 40% μετράει αυτό, ενώ ένα ποσοστό 60% είναι η καλή αποκατάσταση που ειδικά στην ομάδα μας έχουμε τη δυνατότητα να την προσφέρουμε στους παίκτες μας, και ειδικά στον αρχηγό μας».

Δείτε το βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο