Παπαϊωάννου: «Χωρίς συμφωνία με την ΕΡΤ, αποχωρώ από τη Λαμία»

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμίας, Πανουργιάς Παπαϊωάνου, διεμήνυσε πως θα αποχωρήσει από την ομάδα εφόσον χαλάσει η συμφωνία με την ΕΡΤ για τα τηλεοπτικά.


Παπαϊωάννου: «Χωρίς συμφωνία με την ΕΡΤ, αποχωρώ από τη Λαμία» | to10.gr

Η Λαμία είναι μια από τις επαρχιακές ομάδες που ξεχωρίζει στη Superleague. Ειδικά πέρσι έκανε μια εξαιρετική χρονιά σε πρωτάθλημα και Κύπελλο και αυτό εν πολλοίς πιστώνεται και στον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ, Πανουργιά Παπαϊωάννου.

Το θολό και αβέβαιο τοπίο όμως, όσον αφορά τη συμφωνία των τηλεοπτικών με την ΕΡΤ, κάνει τον μεγαλομέτοχο των Φθιωτών να σκέφτεται την αποχώρηση, μιας και τα μπάτζετ των ομάδων εξαρτώνται άμεσα από το εγγυημένο ποσό των τηλεοπτικών δικαιωμάτων.

Ο Παπαϊωάννου λοιπόν σε δηλώσεις του στην εφημερίδα Live Sport έθεσε το θέμα αποχώρησής του αν δεν βρεθεί άκρη επί του θέματος:

«Δεν με έχει ενημερώσει κανείς για κάτι τέτοιο, ακούω μόνο φήμες. Εμείς έχουμε κάνει τον προγραμματισμό μας βάσει των συμφωνηθέντων και τώρα όπως καταλαβαίνετε, έχουν “παγώσει” όλα. Κάτι τέτοιο θα καταστρέψει όλες τις επαρχιακές ομάδες, θα κάνει το πρωτάθλημα… ερασιτεχνικό.

Εγώ δεν προτίθεμαι να κάνω τη Λαμία… μαγαζάκι κανενός “μεγάλου”. Από τότε που την ανέλαβα έχω βάλει πολλά χρήματα για να τη φτάσω εδώ που είναι. Το κράτος πρέπει να καταλάβει όλους εμάς που βάζουμε χρήματα για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Αν ισχύσουν όσα ακούγονται, θα καταθέσω τον φάκελο της ομάδας στην ΕΠΟ και θα αποχωρήσω, αλλά δεν θέλω να πιστέψω μία τέτοια εξέλιξη».

Γράψτε το σχόλιο σας...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο