Αναστασίου: «Να είμαστε συγκεντρωμένοι και να αποφύγουμε αβίαστα λάθη»

Στη συγκέντρωση που πρέπει να έχει ο Ατρόμητος στάθηκε ο Γιάννης Αναστασίου για να αποφύγει η ομάδα του τα λάθη των προηγούμενων ματς.


Αναστασίου: «Να είμαστε συγκεντρωμένοι και να αποφύγουμε αβίαστα λάθη» | to10.gr

Ο Ατρόμητος φιλοξενείται από τον Ολυμπιακό την Κυριακή (17:15) στο «Γ. Καραισκάκης» και ο Γιάννης Αναστασίου μιλώντας στην NOVA στάθηκε στην συγκέντρωση που πρέπει να έχουν οι παίκτες του για να αποφύγουν λάθη που τους κόστισαν σε προηγούμενα ματς.

Αναλυτικά:

Επος: Ο Κούγιας έμεινε από βενζίνη στη μέση της Εθνικής!

«Παίζουμε με τον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος, μία ομάδα που παίζει Champions League, αυτά τα στοιχεία κάνουν ιδιαίτερο το παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός έχει δείξει στο Καραϊσκάκης ότι είναι πάρα πολύ δυνατός, από την άλλη είναι ένα παιχνίδι που ξέρουμε ότι πρέπει να παίξουμε.

Χρειάζεται να είμαστε συγκεντρωμένοι και να αποφύγουμε αβίαστα λάθη που κάναμε στα προηγούμενα παιχνίδια. Δικές μας ελλείψεις στα προηγούμενα ματς έδωσαν το δικαίωμα στον αντίπαλο να μας απειλήσει. Θα θέλει μεγαλύτερη προσοχή, δουλεύουμε κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, ώστε να είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι.

Θα κριθεί στο ότι ο Ολυμπιακός θα μπει δυνατά στο παιχνίδι, θα πρέπει να είμαστε ήρεμοι ώστε να αποφύγουμε την πίεση. Θα χρειαστεί συγκέντρωση, πειθαρχία, καλή οργάνωση, αποτελεσματικότητα και αποφασιστικότητα στις μονομαχίες, όταν θα μας πιέζει ο Ολυμπιακός. Να έχουμε το καθαρό μυαλό να πάρουμε τις σωστές αποφάσεις και να αποφύγουμε τα λάθη»

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο