Βοηθός Δώνη: «Πιστεύαμε στην ανατροπή, βγάλαμε ψυχή και γυρίσαμε το ματς»

Ο βοηθός του τιμωρημένου Γιώργου Δώνη, Μάκης Αγγελίνας, τόνισε ότι οι παίκτες του δεν σταμάτησαν ούτε στιγμή να πιστεύουν στην ανατροπή και κατάφεραν με ψυχή να γυρίσουν το παιχνίδι.


Βοηθός Δώνη: «Πιστεύαμε στην ανατροπή, βγάλαμε ψυχή και γυρίσαμε το ματς» | to10.gr

Ο Παναθηναϊκός μπορεί να βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο στον αγώνα με την ΑΕΚ (0-2), αλλά στο δεύτερο ημίχρονο με αντεπίθεση διαρκείας γύρισε το παιχνίδι και κατάφερε να πάρει τη  νίκη με 3-2.

Μετά το τέλος του αγώνα ο βοηθός του τιμωρημένου Γιώργο Δώνη, Μάκης Αγγελίνας, τόνισε ότι οι παίκτες του δεν σταμάτησαν ούτε στιγμή στην ανατροπή, έβγαλαν ψυχή στον αγωνιστικό χώρο και κατάφεραν να γυρίσουν το παιχνίδι.

Η μεγάλη επιστροφή του Πιτίνο στον Παναθηναϊκό είναι γεγονός!

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Πετύχαμε μια πολύ μεγάλη νίκη απέναντι σε έναν μεγάλο αντίπαλο. Την είχαμε ανάγκη, στο δεύτερο ημίχρονο υπήρχαν εναλλαγές, δεν μπήκαμε καλά στο παιχνίδι, στο δεύτερο βάλαμε κάποια πράγματα που είπαμε στο ημίχρονο, βάλαμε την ψυχή μας και καταφέραμε να γυρίσουμε το παιχνίδι».

Για το αν πίστευε στην ανατροπή στο ημίχρονο: «Μπορεί να μην με πιστέψετε, αλλά πραγματικά πιστεύαμε στην ομάδα μας, γιατί στα τελευταία παιχνίδια είναι πάρα πολύ καλή».

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ...

Η Τζένιφερ Λόπεζ αποκάλυψε τι την «ανάβει»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο