«Εκφράζω τις ειλικρινείς απολογίες μου για την άστοχη και επιπόλαιη δημόσια τοποθέτηση»

Ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα Λεμεσού με επιστολή του στην ΠΑΕ Ολυμπιακός ζήτησε συγγνώμη για τις δηλώσεις που είχε κάνει προσβάλλοντας την ιστορία του Πειραικού συλλόγου.

«Εκφράζω τις ειλικρινείς απολογίες μου για την άστοχη και επιπόλαιη δημόσια τοποθέτηση» | to10.gr

Συγγνώμη ζήτησε ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα Λεμεσού για τις δηλώσεις που έκανε στην Κύπρο προσβάλλοντας τον Ολυμπιακό. Ο Φανούριος Κωνσταντίνου είχε αφήσει ξεκάθαρα υπονούμενα για την κυριαρχία του Ολυμπιακού στην Ελλάδα.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα Λεμεσού έστειλε σήμερα επιστολή απολογίας προς την ΠΑΕ Ολυμπιακός, για τις δυσφημιστικές δηλώσεις του τονίζοντας πως ήταν επιπόλαιες και άστοχες οι δηλώσεις του προιόν της πίεσης και της κακής ψυχολογικής κατάστασης που είχε βρεθεί μετά τον αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ.

Καλά νέα για Αβραάμ, τι γίνεται με Βαλμπουενά για Ερυθρό Αστέρα

Παρατίθεται αυτουσία η επιστολή:

Προς Πρόεδρο ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ,

Εκφράζω τις ειλικρινείς απολογίες μου για την άστοχη και επιπόλαιη δημόσια τοποθέτηση στην οποία έχω προβεί με δηλώσεις μου σε τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό, με τις οποίες προσέβαλα την ένδοξη και μεγάλη ιστορία του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ.

Πρόκειται για μία επιπόλαιη επαναλαμβάνω τοποθέτησή μου, προϊόν της πίεσης και της κακής ψυχολογικής κατάστασης στην οποία βρέθηκα λίγες ώρες μετά το μεγάλο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ και τις συνεχείς αντιπαραθέσεις που είχα με τον ομόλογό μου της ομάδας της Λευκωσίας.

Απολογούμαι ειλικρινά σε όλο το οικοδόμημα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ και στο κάθε μέλος του ξεχωριστά, και εύχομαι να παραμείνουν οι σχέσεις των δυο ομάδων στο καλύτερο επίπεδο και στην ομάδα σας να εκπληρώσει κάθε της στόχο τόσο στις εγχώριες όσο και στις διεθνείς διοργανώσεις.

Με εκτίμηση,

Φανούριος Κωνσταντίνου

Εκπρ. Τυπ. Απόλλωνα Λεμεσού

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ...

Η ατάκα που την ρίχνει κατευθείαν στο κρεβάτι

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο