Έχουν φτιάξει παράδοση με over

Οι προτάσεις του Νίκου Καπίρη από το σημερινό κουπόνι.


Έχουν φτιάξει παράδοση με over | to10.gr

Σταθερά στην Αγία Πετρούπολη αυτή την εβδομάδα και έχουμε μπροστά μας ένα από τα πιο αμφίρροπα ματς του κουπονιού. Ο Νταμίρ Τζουμχούρ θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Μιχαήλ Κουκούσκιν, με στόχο μια θέση στους “16” της διοργάνωσης.

Ο Τζουμχούρ έχει πέσει στο Νο 86 της παγκόσμιας κατάταξης το τελευταίο διάστημα, αλλά σίγουρα έχει ποιότητα για να βρίσκεται στο τοπ 50. Μόνιμα εκεί κοντά και ο Κουκούσκιν, ο οποίος αυτή την εβδομάδα είναι στο Νο 57.

Καλύτερος όταν αγωνίζεται στο χώμα ο Τζουμχούρ, ωστόσο έχει δυσκολέψει σε κάθε επιφάνεια τον συγκεκριμένο αντίπαλο. Μάλιστα προηγείται στις νίκες με 3-2 στα μεταξύ τους, ενώ είναι χαρακτηριστικό πως σε κανένα από τα 5 ματς δεν είχαμε λιγότερα από 20 γκέιμ. Επιπλέον τρία από τα πέντε είχαν τρία σετ.

Στις δύο φετινές τους αναμετρήσεις, ο Κουκούσκιν νίκησε στο Λος Κάμπος με 7/5, 6/2 και ο Τζουμχούρ στο Ρότερνταμ με 6/4, 7/6. Στο 50-50% ο αγώνας, με σοβαρές πιθανότητες για τρία σετ, αλλά και για ένα απλό over που μπορεί να προκύψει και σε δύο σετ. Το όριο στο 22.5 είναι πολύ λογικά, υποψιασμένο.

Πηγή: Bet-hoven.net

Γράψτε το σχόλιο σας...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο