Η τοποθέτηση του Στέλιου Κυμπουρόπουλου για τον μικρό Παναγιώτη – Ραφαήλ

Ο ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Στέλιος Κυμπουρόπουλος, εξέφρασε τη συμπαράστασή του προς τους γονείς του μικρού Παναγιώτη - Ραφαήλ με τοποθέτησή του.


Η τοποθέτηση του Στέλιου Κυμπουρόπουλου για τον μικρό Παναγιώτη – Ραφαήλ | to10.gr

Ο ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Στέλιος Κυμπουρόπουλος, έκανε μία τοποθέτηση για την περίπτωση του μικρού Παναγιώτη – Ραφάηλ. Σ’ αυτήν τοποθετήθηκε ως γιατρός και τάχθηκε υπέρ των θεραπειών που θα βοηθήσουν τον μικρό.

Παράλληλα, εξέφρασε τη στήριξη του στους γονείς του μικρού, καθώς γνωρίζει τι περνούν πάσχοντας και ο ίδιος από αυτή την ασθένεια, ενώ ως ευρωβουλευτής έκανε ενέργειες για να μπορούν όλοι οι πολίτες να έχουν πρόσβαση σε οικονομικά βιώσιμες θεραπείες.

Με τη βοήθεια της Παναγιάς, ο Αγγελος θα τους τα πάρει όλα στην ΕΠΟ...

Αναλυτικά η τοποθέτηση του Στέλιου Κυμπουρόπουλου:

«Με την επαγγελματική μου ιδιότητα, ως γιατρός οφείλω να τονίσω ότι οδηγός μου πάντοτε είναι η άρτια επιστημονική τεκμηρίωση για την υγεία του ασθενή. Για κάθε περίπτωση ξεχωριστά τον τελευταίο λόγο αλλά και την ευθύνη για τις οριστικές αποφάσεις έχουν οι θεράποντες ιατροί, οι οποίοι γνωματεύουν βασισμένοι στην ακαδημαϊκή βιβλιογραφία και τις πειραματικές μελέτες.

Ταυτόχρονα, ως άτομο που πάσχει από την ίδια ασθένεια και έχει πλήρη επίγνωση της αγωνίας των γονιών του μικρού Παναγιώτη-Ραφαήλ θα ήθελα να δηλώσω ότι τάσσομαι υπέρ της εφαρμογής κάθε διαθέσιμης θεραπείας που μπορεί να βελτιώσει την ζωή του μικρού απόλυτα αποδεδειγμένα. Και σε αυτό αναφέρομαι για όλα τα παιδιά που έχουν ανάλογη ανάγκη, χωρίς καμία απολύτως διάκριση.

Η περίπτωση του μικρού Παναγιώτη-Ραφαήλ είναι μία από τις χιλιάδες που χρήζουν της προσοχής μας. Η ιατρική φροντίδα και η φαρμακευτική κάλυψη οφείλουν να είναι αρωγοί όλων των ανθρώπων, ενώ παράλληλα θα πρέπει να γίνονται με σύνεση και βασιζόμενα σε επιστημονικά δεδομένα.

Οποιεσδήποτε πολιτικές, οικονομικές ή άλλες επιδιώξεις που εκφεύγουν της επιστήμης και δεν υπηρετούν το δικαίωμα του ανθρώπου στη θεραπεία θα με βρίσκουν σταθερά και ακλόνητα απέναντί τους!

Πηγή: lifo.gr

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο